Ewanas McGregoras pabūgo viešumoje nešiotis ginklą

„Man labai pasisekė, kad Obi-vanas sutiko vaidinti mano filme „Prarasta kontrolė“, – pareiškė garsiosios „Oušeno“ trilogijos režisierius Stevenas Soderberghas.

Obi-van Kenobis – „Žvaigždžių karų“ personažas, kurį populiariame Holivudo filme suvaidino britas Ewanas McGregoras. Būtent tokiu vardu naujosios savo juostos „Prarasta kontrolė“ filmavimo aikštelėje režisierius vadino britų aktorių.

Pagrindiniam vaidmeniui dinamiškame veiksmo trileryje režisierius pakvietė JAV moterų mišriųjų kovų profesionalę Giną Carano, o kad būtų dar gražiau, jos draugiją pasistengė papuošti Holivudo žvaigždžių komanda. Bet tik tų žvaigždžių, kurios moka mojuoti kumščiais.

„Čia reikėjo ne tik A kategorijos žvaigždžių. Tai privalėjo būti tos A kategorijos žvaigždės, kurios gali stoti vienas prieš vieną su tokia moterimi. Tai turėjo būti žvaigždės, kurios gali grumtis. Žinojau, kad Channingas Tatumas gali kautis, žinojau, kad Michaelas Fassbenderis tai irgi sugeba. Ir tuomet prisiminiau Obi-vaną“, – kalbėjo Stevenas Soderberghas.

Tačiau Stevenas Soderberghas net neįtarė, kad Ewanas McGregoras negali pakęsti kovos scenų, nors Žvaigždžių karų didvyris turėtų būti superkovotojas. Pasirodo, kad Ewanas McGregoras yra romantiškos prigimties – jo mėgstamiausia karaokės daina yra Robbie Williamso „Angels“.

Bet britų aktorius, šiuo metu gyvenantis Los Andžele, pasiryžo imtis vaidmens „Oskaro“ laureato filme. „Prieš daug metų turėjau vaidinti jo filme, bet tuomet nieko neįvyko. Džiaugiuosi, kad jis manęs nepamiršo ir suteikė galimybę kartu padirbėti. Pasklidus gandams, kad Stevenas Soderberghas ketina baigti kino karjerą, apsidžiaugiau, kad spėjau nusifilmuoti jo juostoje. „Prarasta kontrolė“ yra dinamiškas veiksmo filmas, bet jis yra šis tas daugiau nei iš šio žanro galima tikėtis, nes juostą kūrė Stevenas Soderberghas“, – kalbėjo aktorius.

Ewanas McGregoras pasižiūrėjo nufilmuotas Ginos Carano kovas ir neslepia, kad smarkiai išsigando: „Net nežinojau ko galima tikėtis iš jos, kai matai tą kovų agresiją, brutalumą... Tačiau kai susitikome, ji pasirodė švelni, moteriška, subtili. Ji mane apstulbino“.

Kovos scenos buvo ne vienintelis išbandymas, tekęs Ewanui McGegorui kuriant juostą „Prarasta kontrolė“.

Stevenas Soderberghas liepė aktoriams nešiotis su savimi netikrus ginklus, kad kuo labiau įsigyventų į vaidinamo veikėjo kailį.

Vėliau režisierius klausdavo, kaip aktoriai jautėsi nešiodamiesi ginklus, svarstydavo, kaip šiomis emocijomis praturtinti personažą.

Bet Ewanas McGregoras nutarė nesinešioti ginklo. Nors tai buvo netikras ginklas, aktorius bijojo, kad policijos pareigūnai jį gali sulaikyti.

„Nesinešiojau man duoto ginklo. Nenorėjau būti sulaikytas prekybos centre, kai kartu su manimi būdavo mano vaikai. Pridėjau į kelnes“, – nuoširdžiai prisipažino Ewanas McGregoras.

Dinamišką veiksmo filmą „Prarasta kontrolė“ pamatysite jau balandžio 27 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

julia

julia portretas
jis man patinka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių