E.Vaitkevičė savy atrado nepaprastas galias, gydančias žmogų

LNK seriale „Moterų alėja“ netrukus pasirodysianti prieš keletą metų „Kauno ponios“ titulą laimėjusi  Eglija Vaitkevičė į filmavimo aikštelę įnešė nemažai sumaišties.

Filmuojant epizodą, kuriame vaidino ši charizmatiška moteris, perdegė operatoriaus lempos. Iš pradžių atrodęs tik nedidelis techninis nesusipratimas po Eglijos pasakojimo pasirodė galįs būti rimta priežastimi apskritai nutraukti filmavimą. Mat šalia E.Vaitkevičės elektros prietaisai ima elgtis nenuspėjamai.

Ir tai ne vienintelis toks nuotykis šios moters gyvenime. „Moterų alėjoje“ save suvaidinusi Eglija jau nesistebi, kad jos namuose gana greitai perdega elektros lemputės ar net neįjungtos į tinklą įsikrauna baterijos. Iš pradžių maniusi, kad tai kažkas susijęs su elektros instaliacija, tačiau keisti su elektros prietaisais susiję įvykiai Egliją sekioja ir kitose.  

Moteris sako, pastebėjusi, kad turi keistos energetikos. Visai neseniai fotografuojant netrukus pasirodysiančio Eglijos albumo viršelį perdegė net trys brangios fotografavimo lempos. Fotografė puolė į paniką. Ir tik kitą dieną fotoreikmenų parduotuvėje menininkė sužinojo, kad ji ne vienintelė „nukentėjusi“ nuo Eglijos. Mat pardavėjas iš karto paklausė, ką ji fotografavo. Sužinojęs, kad Egliją šyptelėjo - štai tau ir atsakymas.  

Keistas įvykis nutiko ir pernai filmuojant vieną televizijos laidą. Operatoriui išsikrovė vaizdo kameros baterija. O filmuoti dar buvo ką. Visų nuostabai, po kelių minučių pokalbio, kurio metu kamera gulėjo šalia E.Vaitkevičės, baterija vėl nepaaiškinamu būdu įsikrovė.  Eglija šypsosi, kad jai jau nejauku apie tai ir kalbėti, nes sužinoję tai fotografai ir operatoriai bijo į ją kreipti objektyvą.

Dėl savo savybių Eglija stengiasi, net ir stipriai įžeista, nelaikyti savyje pykčio, nes pastebėjo, kad bloga jai linkėjusiam žmogui nutinka negeri dalykai. Prieš kurį laiką ji susipažino su reiki mokytoja, kuri pasakė, kad Eglija turi tam tikros energijos ir išmokusi ją valdyti gali net žmones gydyti. Pati E.Vaitkevičė sakė jau senokai pastebėjusi, kad jos rankų prisilietimas gali nuimti galvos skausmą.

Įelektrinti įvykiai „Moterų alėjoje“ kasdien nuo pirmadienio iki trečiadienio 19.40 per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių