Eva Green prisipažino Holivude besijaučianti bjauriuoju ančiuku

Naujausiame Timo Burtono filme „Nakties šešėliai“ (angl. „Dark Shadows“) fatališką raganą Andželiką suvaidinusi prancūzų aktorė Eva Green prisipažino, kad Holivude jaučiasi it bjaurusis ančiukas. Tokie jos žodžiai atrodo sunkiai įtikimi, mat ji yra gavusi vieną geidžiamiausių aktorių vaidmenų – superagento Džeimso Bondo merginos rolę. Naujausią jos darbą juostoje „Nakties šešėliai“ Lietuvos žiūrovai gali išvysti nuo gegužės 11 dienos.

31-erių prancūzaitė žurnalui „InStyle“ prisipažino, kad jos nenoras pasiduoti plastinių operacijų vajui leido jai išlikti savimi, tačiau ir pabrėžė jos tikrąjį amžių. E.Green, kurios grožiu kino mėgėjai neabejoja, tvirtino, kad pati dėl savo išvaizdos nesijaučia tokia saugi. „Holivude esmė ne tavo fiziniai duomenys ar natūralus grožis. Šiame versle dauguma aktorių leidžiasi botokso injekcijas ar darosi operacijas. Čia vyrauja amžinos jaunystės kultas ir visus „senstelėjusius“ tai priverčia bjauriai jautis. Los Andžele jaučiuosi tarsi bjaurusis ančiukas, lyg būčiau atkeliavusi iš kitos planetos“, – kalbėjo paryžietė.

E.Green pasakojo, kad dėl savo išvaizdos dažniausiai gauna pagrindinių aktorių merginos vaidmenį. „Tai taip nuobodu. Pastaruoju metu moterys filmuose yra tik tam, kad papuoštų vyrus. Labai sudėtinga rasti stiprią heroję su sudėtingu charakteriu, tačiau labai stengiuosi ieškoti būtent tokių vaidmenų. Galbūt dėl to, daugelis žmonių mane laiko aktore iš tamsių ir fatališkų moterų kategorijos“, – svarstė ji.

Dietos jai kelia depresiją

Aktorė griežtą ne sako ne tik plastinei chirurgijai, bet ir dietoms. Kaip ji aiškino žurnalui „InStyle“, dėl priverstinio lieknėjimo ji suserga depresija. Viskas prasidėjo tada, kai vienas režisierių E.Green pasakė, kad dėl vaidmens ji turėtų atsikratyti keleto kilogramų. Tam jai teko laikytis vien sriubos dietos. „Prieš mano patį pirmąjį filmą režisierius paprašė manęs sulieknėti. Paaiškino, kad ekrane ir taip atrodysiu gerokai storesnė nei esu. Tuomet valgydama vien sriubas supratau, kad negaliu savęs taip alinti. Maistas man labai svarbus, juolab dietos išties kelia depresiją“, – sakė E.Green.

Istoriją apie buvusį mergišių, vampyru paverstą Barnabą Kolinsą, jį užkeikusią raganą Andželiką ir jų susidūrimą po daugelio metų, Lietuvos publika išvys jau netrukus. Naujoji fantastinė T.Burtono komedija „Nakties šešėliai“ kino teatrus pasieks gegužės 11 dieną.

Naujojo filmo „Nakties šešėliai“ lietuviškai titruotas anonsas:


Šiame straipsnyje: Nakties šešėliaiEva Green

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių