Eurovizijos nugalėtoja Lena nusifilmavo aistringoje erotinėje scenoje

Šių metų Eurovizijos dainų konkurso nugalėtojos iš Vokietijos Lenos dalyvavimas labiausiai Europoje žiūrimame konkurse, pasirodo, vos nesužlugo dėl erotinio skandalo, rašo interneto svetainės.

Žurnalistai atrado vaizdo įrašą, kuriame apsinuoginusi moksleivė Lena Meyer-Landrut (Lena Mejer -Landrut) aistringai bučiuojasi baseine su simpatišku nepažįstamuoju. Po karštų diskusijų vokiečiai vis dėlto leido savo atstovei dalyvauti konkurse, rašo UA-Reporter.com.

Vaizdo siužetas pramoginės laidos "Prašau, padėkite man" (Bitte, helfen sie mir) epizodui buvo įrašytas pernai, kai Lena nė pagalvoti negalėjo, kad taps Eurovizijos dalyve.

Pagal laidos scenarijų, Lena naktį su vienu jaunuoliu patenka į svetimą teritoriją, ir baseine juos apima aistra. Policija užklumpa įsimylėjėlius, ir jie pabėga.
Karštos meilės scena trunka tik tris minutes, bet joje gana aiškiai matyti, kaip Lena baseine nuoga krūtine bučiuojasi su jaunuoliu. O jaunos vokietės grožybės vis parodomos ekrane stambiu planu.

"Aš tai padariau, bet nei tada, nei dabar to nesigėdiju. Aš juk nesifilmavau nešvankiame pornografijos filme, - sakė Lena televizijos pramoginėje laidoje Berlyne. - Aš negalėjau tada žinoti, kad šis vaizdo siužetas bus parodytas per televizorių. Galbūt šiandien aš to nebūčiau dariusi".

Lenos partneris šioje scenoje, 19 metų vienos Hamburgo mokyklų abiturientas Nicolas (Nikolas) papasakojo, kad epizodas buvo filmuojamas nuo vidurnakčio iki šeštos valandos ryto, ir per tą laiką jis spėjo įsitikinti, kad Lena gerai bučiuojasi. Tačiau jokie santykiai filmavimo aikštelėje tarp jaunuolių neužsimezgė, nors jie tuo laiku buvo vieniši, praneša Castingshow-news.

Keista, bet nuo filmavimosi erotiniame filmuke merginos neatkalbinėjo net jos giminaičiai.

Lena kilusi iš gana aukštą padėtį užimančios šeimos: jos senelis Andreas Meyeris-Landrutas (Andrėjas Mejeris-Landrutas) daug metų buvo Vokietijos ambasadorius Sovietų Sąjungoje.

Filmukas su nuoga Lena buvo parodytas per RTL 2009 metų rugsėjyje, ir jeigu dainininkė nebūtų patekusi į Euroviziją, niekas jo nebūtų nė prisiminęs.

Po karštų diskusijų vokiečiai vis dėlto leido savo atstovei dalyvauti konkurse. Ir nepralošė: Lena surinko 246 balsus ir tapo antrąja per 55 metų Eurovizijos istoriją Vokietijos atstove, laimėjusia šį dainų konkursą.

Kanclerė Angela Merkel sekmadienį pasveikino Eurovizijos dainų konkurso nugalėtoją ir pavadino ją "nuostabiu jaunosios Vokietijos pavyzdžiu".

"Lena man padarė didelį įspūdį savo natūralumu ir šiluma, - sakė kanclerė. - Ji yra nuostabus jaunosios Vokietijos pavyzdys".


Šiame straipsnyje: Lena Meyer-LandrutEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių