„Eurovizija“: organizatoriai pasikvietė lietuvius į pokalbį

Po kilusio šurmulio dėl nesudaromų sąlygų pasiruošti konkursui, lietuviai sulaukė dėmesio iš „Eurovizijos“ rengėjų, lrt.lt teigė J. Vilimas.

Kaip buvo pranešta, didžiausias Lietuvos delegacijos Maskvoje rūpestis – iki šiol nesutvarkyta apšvietimo sistema ir Sashos Son(g) pasirodymą papildyti turinti vaizdo medžiaga.

„Tiesą pasakius, jau vakar buvo daugybė interviu ir iškart susidomėjimas tam tikras buvo. Kad yra kažkokia problema, šitą dalyką iš karto daug kas suprato, sureaguota buvo.

Vakar pas konkurso organizatorius vaikščiojau ir kalbėjau pats, o penktadienį jie jau specialiai mane pas save kvietėsi. Toliau pratęsime pokalbį. Šį kartą iniciatyva rodoma ne tik iš mūsų, bet ir iš jų pusės“, – sakė J. Vilimas.

Lietuvos delagacijos vadovas plačiau nekomentavo atlikėjo minčių, jog jis gali trauktis iš konkurso, tik sakė, kad „svarstyti galima daug ką“.

J. Vilimas nesutiko ir su Sashos Son(g) išsakytais nuogąstavimais, esą nesklandumai Maskvoje – prastų Rusijos ir Lietuvos santykių rezultatas.

Pasak J. Vilimo, kol kas dar neaišku, ar Sashos Son(g) pasirodymui reikalinga vaizdo medžiaga ir specialus apšvietimas buvo sutvarkytas pagal lietuvių reikalavimus.

„Visa problemytė yra tokia, kad realiai, ar kas pasitaisė, ar nepasitaisė, mes pamatysime per savo antrą repeticiją“, – Lrt.lt sakė J. Vilimas.

Pasak J. Vilimo, Sasha Son(g) penktadienį filmuosis klipui, kuris turėtų būti rodomas per „Eurovizijos“ pusfinalį.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių