E.Santos: mano vyras priprato būti septintu mano vaiku

„Išsiskirti galima taip pat lengvai, kaip ir susirasti naują partnerį ar įsimylėti!“ - teigia diskusijų laidos „Valanda su Rūta“ dalyviai.

Naujoji pramogų pasaulio žvaigždė Erika Santos tvirtina, kad šeima jai lyg UAB. Šį ketvirtadienį populiarioje laidoje „Valanda su Rūta“ ji atvirai pasakos apie savo santykius su vyru.

„Šeima esu aš ir mano vaikai. O vyras jis gali būti arba ne“, - apie santykį su savo portugalu vyru, biologiniu vaikų tėvu kalba E.Santos.

Verslininkė drąsiai teigia, kad po dešimties metų jos santuokai su portugalu atėjo galas.

„Jis nuostabus tėtis, nuostabus žmogus ir visapusiškai geras draugas, bet, mano manymu, jis priprato būti septintu mano vaiku. Visada laikiausi nuomonės, kad viską galiu padaryti greičiau ir geriau.“

E.Santos tikina, kad net į kelionę vyras be jos pagalbos susiruošti nesugeba. Ji turi sulankstyti ir į lagaminą sukrauti jo rūbus.

Tokie žodžiai piktino Nacionalinio dramos teatro vadovą Adolfą Večerskį ir jo žmoną Violą. „Šeimą būtina išlaikyti dėl vaikų“, - sako Viola.

„Nesakau, kad esame ideali šeima. Ne kartą esu sakęs, kad šeimos išlaikymo reikalavimai yra tokie: vienas turi truputėlį nepamatyti, kitas neprigirdėti. Negaliu nematyti tų moterų, kurios mane supa, ji negali nematyti kitų vyrų, bet nebūtinai su jais reikia gultis“, - sako A. Večerskis. O štai dainininko Viktoro Malinausko buvusi žmona Rita su ašaromis kalbės apie tai, kad dainininkas jai beveik visą santuokos laiką buvo neištikimas.

Ar žvaigždės iš tiesų nesutvertos santuokai? Ar iš tiesų santuoka atgyvenusi ir niekam nebereikalinga?

Į šį klausimą bandys atsakyti Rūta Mikelkevičiūtė su žymiais Lietuvos šou pasaulio žmonėmis ketvirtadienį, 19.40 val.


Šiame straipsnyje: Erika Santos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių