E.Santos gailisi nuvylusi savo šokių partnerį

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ žvaigždė Erika Santos nepaliaujamai lieja prakaitą šokių aikštelėje.

Šią savaitę moteris atsisako visų pramogų, kad tik kuo labiau pasiruoštų antrajai projekto laidai, kurioje komisija jau skirs balus ir balsuos žiūrovai.

Panirti į šokių treniruotes be atvangos ją paskatino pasirodymas pirmojoje, premjerinėje „Kviečiu šokti“ laidoje.

„Kai po pirmojo šokio pamačiau savo partnerio Dainiaus akis ir veido išraišką, labai nusiminiau. Supratau, kad sumaliau mūsų šokį ir jį nuvyliau“, - liūdnai kalbėjo E.Santos.

Moteris prisipažino, kad jaustųsi kur kas geriau, jei jos partneris, profesionalus šokėjas Dainius Dimša taip nereaguotų į poros nesėkmes.

„Bijau Dainiaus reiklumo, - prisipažino Erika. – Manau, kad jis turi lėtinti tempą ir pabandyti nusileisti iki mano galimybių“.

Pasak Erikos, jos partneris turi suprasti, kad ji šoka vos kelias savaites, o jis – jau keliolika metų.

„Jeigu man susitarti nepavyks, pasodinsiu jį prie biržoje ir liepsiu investuoti. Žiūrėsime, kokie bus rezultatai po pirmos dienos. Tada ir supras, ką reiškia dirbti ne savo darbą!“, - juokėsi verslininkė, turinti sėkmingai dirbančią finansų įmonę.

„Kita vertus, jei idealiai pasirodytumėme jau pirmojoje laidoje, ką veiktumėme kitą laiką, kaip rodytumėme savo tobulėjimą?“, - klausė optimizmo neprarandanti moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių