Elektroninės muzikos grandai „Techstylism“ švęs 10-ies metų jubiliejų

Kovo 30 dieną, penktadienį menų fabrike „Loftas" vyks bene didžiausias pastarųjų metų techno muzikos vakarėlis – elektroninės muzikos grandų „Techstylism“ dešimties metų gimtadienio šventė. Renginyje pasirodys ne tik patys šventės kaltininkai, bet ir pasaulinio pripažinimo sulaukęs novatoriškasis techno muzikos didžėjus iš Jungtinės Karalystės Inigo Kennedy. Šventei ruošiamos įspūdingos dekoracijos. 

Per savo karjerą Inigo Kennedy išleido apie 100 vinilinių bei kompaktinių plokštelių, surengė koncertų turus Australijoje, Brazilijoje, Singapūre, Pietų Amerikoje, Kinijoje, JAV bei visoje Europoje. Taip pat gimtadienio metu savo pasirodymus gyvai surengs Ray Kajioka iš Vokietijos, lietuviai Golden Parazyth ir Moon Disco, taip pat laukia pačių šventės kaltininkų – „Techstylism" didžėjų - Daimon, Pagalve bei Hallucin benefisas. 

Per dešimt veiklos metų „Techstylism" padarė didžiulę įtaką muzikinės scenos vystymuisi Lietuvoje. Komanda įkūrė dvi muzikos leidyklas, vykdė ir palaikė legendiniais tapusius projektus: open-air festivalį „Tundra”, požemį „Vault”, nepriklausomą judėjimą „The Lift”, aktyviai dalyvavo „Stereo 45“ veikloje, inicijavo „Rocketshop“ renginį bei dalyvavo nesuskaičiuojamoje daugybėje kitų iniciatyvų, kur kolonėles plėšo kokybiško techno, IDM ar bass muzikos garsai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių