E.Jackaitė pasiilgo scenos ir plojimų

 „Domino“ teatras praneša, kad netrukus scenoje pamatysime sugrįžusį Eglės Jackaitės ir Ramūno Rudoko ekipažą. Spektaklyje „Vilnius - Dakaras“ vaidinantys aktoriai savo pasirodymus buvo nutraukę, nes aktorė laukėsi vaikelio. Sausio mėnesį E.Jackaitė pagimdė sūnų, o dabar jau planuoja sugrįžimą į sceną.

Spektaklyje „Vilnius- Dakaras“ aktorė kelis mėnesius vaidino besilaukdama vaikelio. Jos vaidinama herojė Odrė pagal spektaklio siužetą taip pat laukiasi, todėl įkūnyti Odrės personažą E.Jackaitei buvo itin įdomi patirtis. Aktorė pasakojo, kad jos būsena tuo metu padiktavo kai kuriuos režisūrinius sprendimus, spektaklio scenas teko adaptuoti, kad ji galėtų atlikti tam tikrus judesius.

„Labai džiaugiuosi, kad turiu progą sugrįžti  į sceną. Mane džiugina emocijos, kurios tvyro teatre, plojimai, gėlės“, - pasakojo jauna mama. Paklausta, kaip jos sugrįžimą vertina vyras, atsakė, kad ji tikrai nesiimtų darbo, kuris trunka nuo ryto iki vakaro.

„Spektaklis trunka iki dviejų valandų, todėl nors šiuo metu vis dar maitinu vaikutį, viską galėsime suderinti. Vyras laimingas, kai aš esu laiminga, o man gera matyti besijuokiančius žiūrovus, plojančius gerbėjus. Tai geros emocijos, kurias pajaus ir vyras, ir vaikutis“, - aiškino aktorė, sykiu suskubusi pasigirti ir tuo, kad senasis Odrės kostiumas šiandien jai jau per didelis. „Šiuo metu esu liekna, todėl reikės pasiūdinti naują kostiumą“, - pasakojo aktorė.

Neseniai pagimdžiusi berniuką aktorė pasakojo, kad dabar spektaklis „Vilnius - Dakaras“ bus kitoks. „Kartu su Ramūnu turėsime viską naujai surepetuoti, pakeisti kai kurias scenas, atrasti naujų spalvų. Galima sakyti, kad tai bus savotiška premjera“,- teigia aktorė.

Spektaklio režisierius Kostas Smoriginas taip pat džiaugėsi atsinaujinusiu  E.Jackaitės ir R.Rudoko ekipažu ir jau galvoja, kaip padėti aktoriams sugrįžti į sceną. Pasikeitusi aktorės būsena padiktavo ir naujus techninius sprendimus.

 

 

 

 

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: JackaitėDominoVilnius-Dakaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių