E.Green intymias scenas su J. Deppu palygino su Barbės ir Keno meile

Šį savaitgalį pasaulio kino teatrus užėmusio šmaikštaus ir vampyriško naujojo Timo Burtono filmo „Nakties šešėliai“ aktorė Eva Green papasakojo apie nuožmios savo herojės prigimtį ir paatviravo apie meilės scenas su žavinguoju Johnny Deppu.

Portalo Hollywoodreporter.com žurnalistams žavioji prancūzė aiškino, kad jos vaidinama fatališkoji ragana Andželika yra tiesiog nesuprasta. „Jos širdis buvo sudaužyta, tik todėl ji ėmėsi keršto, pavertė Barnabą Kolinsą vampyru ir užrakino karste“, – sakė E.Green.

Intymios scenos kino aktoriams dažniausiai nebūna pačios mieliausios, tačiau, pasak 31-erių gražuolės, jos suvaidintas romanas su J.Deppo herojumi Barnabu buvo tikra atgaiva po įprastų darbų. „Buvo labai smagu. Kituose filmuose visi aktoriai baiminasi nejaukių meilės scenų, bet „Nakties šešėliuose“ buvo kitaip. Dauguma kino juostos epizodų yra labai intensyvūs, juose daug meilės, neapykantos, tai tarsi primena jausmų šokį, lyg mylėtųsi Barbė ir Kenas“, – netikėtu palyginimu stebino E.Green.

Prancūzų aktorės įkūnijama ragana Andželika – buvusi kambarinė, su kurios jausmais kadaise pažaidė turtingas mergišius Barnabas Kolinsas. Atsisakęs mylėti šviesiaplaukę, vaikinas pasmerkė save kančių pilnai amžinybei. „Mėginau išsiaiškinti, kodėl Andželika tokia pikta ir daro blogus dalykus. Ji įskaudinta ir elgiasi taip, kaip dauguma žmonių, kuomet yra nusivylę. Ji šiek tiek pamišusi, nes yra apsėsta meilės Barnabui“, – aiškino E.Green.

Filme „Nakties šešėliai“ kartu su E.Green ir J.Deppu vaidina žavingosios Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Chloe Moretz ir kiti. Naująją T.Burtono komediją apie buvusį mergišių, vampyru paverstą Barnabą Kolinsą, jį užkeikusią raganą Andželiką ir netikėtą bei smagų gyvenimą 1972-aisiais, Lietuvos publika jau gali išvysti šalies kino teatruose.


Šiame straipsnyje: Nakties šešėliaiEva Green

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių