E.Dragūnas: Lietuvoje baudą sumokėti lengviau nei rasti teisybę

Už viešosios tvarkos pažeidimą atlikėjas Egidijus Dragūnas nubaustas 100 litų bauda. Tokią baudą skyrė trečiasis sostinės policijos komisariatas.

Prieš mėnesį Vilniuje pro mašinos langą mojavęs pistoletu, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo žaislinis ir priklausė muzikanto sūnui, grupės "Sel" vokalistas nuobaudą įvardijo pamoka, kurią dovanoja visiems, kad žinotų, jog taip elgtis nedera.

"Man ši suma nėra didelė ir neįžvelgiu savo kaltės, tačiau sumokėti pinigus yra daug paprasčiau ir lengviau nei ieškoti teisybės Lietuvoje", - 1diena.lt tikino E.Dragūnas.

Anot atlikėjo, tyrėjų pasiteiravus, už ką gauna baudą, jie jam negalėjo įvardyti tikslaus atsakymo.

"Iš vienos pusės aš esu teisus, iš kitos - ne. Nedariau to piktybiškai, tai buvo tik improvizacija", - aiškino atlikėjas.

Specialiai žaislinio pistoleto "Sel" lyderis taip pat nesivežiojantis, o tąsyk žaislinis pistoletas gulėjo tarp kitų žaislų mašinoje. "Aš dažnai savo vaikui nuperku kokį drakoniuką ar kitą žaislą, specialiai nesivežioju", - pasakojo E.Dragūnas.

"Ši pamoka yra ir man, ir kitiems. Jeigu aš eičiau gatve su vaiku ir kažkas mojuotų kad ir žaisliniu pistoletu - tikrai nebūtų malonu. Pats niekada nesitaikiau į žmogų ir nevažiavau į kokią nors medžioklę pažiūrėti, kaip šaudomi žvėrys", - tikino E.Dragūnas.

E.Dragūnas pabrėžė norintis, kad pastaruoju metu apie jį daugiau nesklistų neigiami atsiliepimai žiniasklaidoje ir nesiekiantis reklamos.

Dainininkas ne pirmą kartą susiduria su teisėsauga - E. Dragūnui pernai balandį už pasipriešinimą policininkams bei jų įžeidimą skirta 700 Lt bauda, vasarį dėl vairavimo išgėrus jam buvo atimtos vairavimo teisės.


Šiame straipsnyje: Egidijus Dragūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių