E.Astrauskaitė apie duetą su suomių rokeriais sužinojo el. paštu

Praėjusį sekmadienį LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ scenoje Violetos Tarasovienės mokinė Erika Astrauskaitė įrodė, kad gali dainuoti ne tik jausmingas balades, bet ir šėlti griaudžiant roko muzikos garsams. Matyt, tas galėjo paskatinti muzikinio projekto prodiuserius būtent jai suteikti galimybę pasirodyti su visame pasaulyje garsiais suomių rokeriais „Sunrise Avenue“.

Pati Erika negali pamiršti akimirkos, kai sužinojo, kad būtent ji atrinkta ypatingam pasirodymui su svečiais iš Suomijos. Tiesa, interaktyviausio muzikinio projekto prodiuseriai nusprendė džiugią naujieną kaunietei pranešti ne akis į akį, o kompiuteriu. Ir išsiuntė E. Astrauskaitei laišką.

„Kai atsidariau savo pašto dėžutę, radau muzikos prodiuserės Kristinos Rudytės laišką. Jo pavadinimas mane iš karto nudžiugino – „Sunrise Avenue“. Iš karto sustingau. Ir kaip dažniausiai tokiomis lemtingomis akimirkomis nutinka, lyg tyčia užstrigo mano kompiuteris. Galiausiai šiaip ne taip atsidariau pašto dėžutę ir sužinojau džiugią naujieną apie duetą su „Sunrise Avenue“, – prisimena Erika.

Lemtingą akimirką Erika buvo vokalo studijoje, kurioje moko dainuoti vaikus. Tuo metu vyko pamoka, todėl dainininkė negalėjo reikšti savo emocijų, tačiau pratrūko vėliau. „Skraidžiau lyg ant sparnų. Širdis plakė beprotišku ritmu, šypsena nedingo nuo veido ilgai ilgai, – sako „Lietuvos balso“ dalyvė. – Pirmiausiai džiugia žinia pasidalijau su mama. Vėliau paskambinau sesei, draugui ir patiems artimiausiems bičiuliams. Visą dieną buvau apimta euforijos. Negalėjau patikėti, kad iš visų šešiolikos projekte likusių dalyvių buvau atrinkta būtent aš. Man čia didžiulis įvertinimas.“

Vis dėlto Erika nepamiršo, kad reikia ne tik džiaugtis galimybe pasirodyti su užsienio rokeriais, bet ir atsakingai ruoštis pasirodymui. „Mes su „Sunrise Avenue“ duetu atliksime jų dainą „I Don‘t  Dance“. Šis kūrinys man iš karto patiko, nedelsdama ėmiau mokytis tekstą. Be to, dvigubai smagiau bus jį atlikti dar ir todėl, kad jo klipas buvo filmuotas Lietuvoje, Vilniuje. Nekantriai laukiu pasirodymo! Sudrebinsime „Lietuvos balso“ sceną! Roko mergaitė Erika grįžta“, – šypteli E. Astrauskaitė.

Beje, šį sekmadienį „Lietuvos balso“ scenoje pasirodys visi likusieji projektо dainininkai. Iš viso šešiolika – po keturis kiekvieno Mokytojo komandos narius. Savo dainomis, be Erikos, dar džiugins Elvina Milkauskaitė, Julija Jegorova ir Neringa Šiaudikytė iš Violetos Tarasovienės komandos, Egidijaus Sipavičiaus mokinės Gabrielė Senkevičiūtė, Ieva Zasimauskaitė, Milda Rasilavičiūtė ir Gabrielė Griciūtė, Merūno Vitulskio komandos garbę gins Vincentas Linkevičius, Valerija Iljinaitė, Gabrielius Vagelis ir Giedrė Smolskaitė, o Ericai ir Jurgiui Didžiuliams atstovaus Deimantė Sinkevičiūtė, Lukas Bartaška,  Berta Timinskaitė ir Eglė Petrošiūtė.

Erikos ir „Sunrise Avenue“ pasirodymas bei nepamirštamas kitų „Lietuvos balso dalyvių šou jau šį sekmadienį, gegužės 20 dieną, 19:30 per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“. Bilietus į koncertą platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių