E. Dragūnas: noriu sustabdyti tą gyvulišką propagandą

Antradienio vakarą ir visą trečiadienį Lietuvos spaudoje bei interneto portaluose mirgėjo Egidijaus Dragūno vardas.

Straipsniuose buvo teigiama, jog vos tik grįžęs iš atostogų Tailande, atlikėjas, būdamas neblaivus, įsivėlė į muštynes ir buvo išvežtas į ligoninę. Būtent tai papiktino Selą ir šis jau kreipėsi į teisėsaugą dėl šmeižto.

Beje, į teismą E.Dragūnas žada pasiųsti ir užgaulius interneto komentatorius. Pasak grupės „Sel“ lyderio, jų bus net 84.

„Noriu sustabdyti tą gyvulišką propagandą, kai žurnalistai rašo tai, ką jiems papasakoja kažkokie praeiviai ar daktarai, kurie bijo viešai prisistatyti savo pavardėmis. Į jokias muštynes aš neįsivėliau ir tai įrodys klubo filmavimo kamerų užfiksuoti vaizdai“, - sako šmeižto auka besijaučiantis E. Dragūnas.

Atlikėjas neneigia buvęs minėtame klube, tačiau aplinkybės buvo visiškai kitokios.

„Tiesiog išeidamas paslydau ant apledėjusio laipto, o greitoji buvo iškviesta nes visas apsipyliau kraujais. Man buvo praskeltas skruostas, jį susiuvo „Žalgirio“ ligoninės medikai“, - trumpai antradienio įvykius prisimena Selas.

E. Dragūnas teigia jau konsultavęsis su advokatais ir ketvirtadienio rytą pateikė prašymą pradėti ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
paziuriu i veidrodi - matau veidas kreivas.... zinoma kad kalciausias veidrodis....

super

super portretas
padaryk tai iki galo, tie visi rašinėtojai jau seniai peržengė visas ribas,o teismų praktika pas mus šiuo klausimu dar labai skurdi.....

www

www portretas
Man atrodo,kad Selui reiketu mesti gerti,kadangi visos bedos vyksta iv.klubuose. Tada ir problemu nebus. O jeigu zmogus smeiziamas,tai labai gerai,kad jis kreipesi i teisesauga del smeizto,tegul nerasineja nesamoniu!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių