E. Aleksandravičius apie ginčus dėl paminklų: iš kur tiek kvailybės ir beprotybės

Grįžti į straipsnį

>

> portretas
Kaz ka, kazi kaip keistai,bande isvartyti.Kaip supratau,norejo gudrai,be paprasto konkretumo? Gavosi niekalas?Manau, ... "uodega nusidilgino"?

Friedrichas Nietzsche

Friedrichas Nietzsche portretas
Friedrichas Nietzsche????? gal vis tik derėtų laikraščiuose rašyti lietuviškai? Pasimokykit iš Respublikos. Rašoma viskas lietuviškai, jeigu reikia - skliausteliuose originalo k.

Juozas

Juozas portretas
Paminklai-"socialinė psichozė" , "beprotybė"- taip samprotauja E. Aleksandravičius. Ar tikrai taip? Ne kiekvienas pilietis perskaitys Basanavičiaus raštus, ar išstudijuos Lietuvos istoriją, kur aprašyti jo darbai. To tikėtis gali tik visiškai gyve nimiškose situacijose nesiorientuojantis asmuo. Paminklas Lietuvos piliečiui ir svečiui iš užsienio primena asmenybę ar įvykį ir jis pasidomi apie asmenį ar istorinį faktą, kuriuos paminklas žymi. Be to, tai pagarba ir palikuonių padėkos išraiška, kuri vėlesnėms kartoms su laiku nyksta, atsirandant naujesnėms aktualijoms. Liūdna, klad E. A. ne pirmą kartą turi skirtingą nuomonę dėl daugelio mūsų visuomenės narių verinamų dalykų.

geras

geras portretas
komentaras bet pridursiu dar yra protingu ir saziningu zmoniu netarnaujanciu siai runkelinei beprociu mafijai su visais /globejais/ ir u. spec t. siekiancioms uz pinigus daryti priespriesa del ivaizdzio pakise/patriotizmo arkliuka/ kur visais imanomais budais plaunami europos zmoniu pinigai ir briuselis tai zino o kad kalnas griuva zydelio inciatyva o gal ir lenku siai parsidavusiai biurokratinei sistemai nusispjaut /do lampocki/......

taip

taip portretas
skaldyk ir valdyk......

Galerijos

Daugiau straipsnių