Dustinas Hoffmanas išgelbėjo Londono parke bėgiojusį vyrą

Vienas vyras, kuriam bėgiojant Londono Haid parke sustojo širdis, už išgelbėtą gyvybę yra dėkingas Holivudo aktoriui Dustinui Hoffmanui, kuris suskubo iškviesti greitąją pagalbą ir palaukė, kol atvyko medikai.

Didžiosios Britanijos sostinėje namą turintis „Oskaru“ apdovanotas JAV aktorius balandžio 27 dieną nepraėjo pro šalį, kai pamatė suklupusį Samą Dempsterį.

„Didelis ačiū... mano naujai atrastai mėgstamiausiai įžymybei Dustinui Hoffmanui, kuris paskambino telefonu 999 ir su manimi palaukė, kol atvyko pagalba“, -  27-erių vyriškis parašė savo interneto tinklaraštyje.

Pirmąją pagalbą bėgikui suteikęmedikai pasakojo laikraščiui „The Sun“, kad 74 metų D.Hoffmanas „sužavėtas“ stebėjo, kaip jie gavino S.Dempsterį elektros šoku.

„Atrodė, jog jam padarė įspūdį, jog mums pavyko atgaivinti vyruką taip greitai, - sakė felčeris Martinas Macarthuras, kurio žodžius laikraštis citavo antradienį. - Kai nešėme pacientą į greitosios automobilį, jis priėjo ir pasakė: “Gerai padirbėjot, vaikinai!"

Antradienį S.Dampsteris tinklaraštyje rašė, kad „sugrįžo namo ir jau taisosi“, ir pridūrė, jog tikisi netrukus vėl pradėti bėgioti.

Kelis žodžius parašė ir išgelbėtojo draugas.

„Suprantama, kad felčerių komanda... atsitiktinai susirinko Dustino Hoffmano iPod'ą, saulės akinius ir kitus daiktus, kai susijaudinę nešė Samą į greitosios automobilį“, - rašė jis.

'Tikimės, kad šie daiktai pas jus sugrįžo, pone Hoffmanai!", - pridūrė bičiulis.


Šiame straipsnyje: Dustinas Hoffmanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ASV

ASV portretas
ŠAUNUOLIS MANO MYLIMIAUSIAS AKTORIUS.SVEIKATOS JAM IR GERŲ VAIDMENŲ !

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Dėl "priglaustų netyčia" daiktų - kaip kitaip įrodysi, kad buvau sutikęs tokią įžumybę? Tai juk kaip relikvijos... Žmonės iš kavinių šaukštelius vagia, o čia juk tokio įžymaus aktoriaus daiktai....Taigi, nieko stebėtino.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių