Dubajaus viešbutyje F. Kirkorovas bičiuliams surengė koncertą

Garsus Rusijo atlikėjas Filipas Kirkorovas kelerius metus iš eilės skrenda į Jungtinius Arabų Emiratus švęsti stačiatikių Kalėdų ir surengti savo drauhams šventinį koncertą. Šiemet, kaip praneša žurnalas „StarHit“, linksmybės vyko Dubajaus viešbutyje „Burj Al Arab“. Nusipelnęs Rusijos artistassu savimi atsivežė ir daugybę kostiumų bei dekoracijų.

Šiųmetė šventė JAE F. Kirkorovui yra itin svarbi ir visi draugai bei artimieji jį sveikina taip, lyg tai būtų antroji atlikėjo gimimo diena. Į  F. Kirkorovo koncertą atvyko Nastia Zadorožnaja, Kirilas Slepucha, Igoris Guliajevas, Armanas Davletjarovas ir daugelis kitų puikiai žinomų Rusijos šou pasaulio atstovų.

 

Tiesa, gera F. Kirkorovo draugė Jana Rudkovskaja, kuri prieš keletą dienų susilaukė sūnaus Aleksandro, pop karaliumi tituluojamam dainininkui atsiuntė puokštę su kortele. Dėl suprantamų priežasčių pati atvykti ji negalėjo.

 

Savo asmeniniame socialinio tinklo puslapyje F. Kirkorovas išpublikavo Janos dovaną ir parašė: „Ir kaip ji viską spėja? Ir pagimdyti, ir draugą su koncertu Dubajuje pasveikinti, ir žodį gerą pasakyti!?“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių