D.Teišerskytė gyvenimo draugo pasiryžo ieškoti net aklame pasimatyme

„Geriausių dainų albumas, rašomas romanas ir du gerbėjai. Trečias bus po cepelinų baliaus. Ko dar reikia senei? Žmonės, nieko nereikia!”, - gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ prisipažins Seimo narė Dalia Teišerskytė.

Moteris laidos kūrybinę komandą savo sodyboje Kauno rajone pasitiko neįtikėtinai pasikeitusi: šviesiai persidažiusi plaukus, jaunatviškai krintančiais kirpčiukais ir praradusi keliolika kilogramų.

„Patyriau didžiulį stresą, tad sulieknėjau, tačiau veidas susiraukšlėjo. Kartais pagalvoju, ar nevertėtų kreiptis į plastikos chirurgus dėl jo patempimo“, - pusiau juokais, pusiau rimtai užsimena garsi politikė. Ir čia pat priduria, kad dabar kiekvieną kartą, vos pažvelgusi į veidrodį, prisimena vieno iš gerbėjų pasakytą mintį. „Jei tau nepatinka tavo veidas, pasižiūrėk į užpakalį!”, - kikena politikė, nevengianti pajuokauti apie savo amžių ir išvaizdą.

Dešimt metų Seime dirbanti poetė sako, kad jos gyvenime šiuo metu vyksta tokie dalykai, apie kuriuos ankščiau ji nebūtų drįsusi net pagalvoti.

„Netrukus turėsiu aklą pasimatymą. Tai labiau būdinga jaunimui, tačiau man smagu. Kodėl ne, juk širdyje nesijaučiu sena!“ - atkerta D.Teišerskytė.

Moteris taip pat prisipažins, kad nors turi gausybę draugų, jaučia vienatvę, tad šiuo metu ieško draugo.

„Noriu mylėti seną, raukšlėtą, tačiau tokį vyrą, kuriam prasižiojus norėtųsi nutilti“, - jau šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ 19.40 per LNK prisipažins D.Teišerskytė.


Šiame straipsnyje: Dalia Teišerskytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių