Druskininkų teatro festivalį „sūdys“ „Druskos naktis“

Penktadienį, rugpjūčio 21 d., Druskininkų teatro festivalį „pasūdys“ elektroninės šokių muzikos renginys „Druskos naktis“. Šiais metais jame svečiuosis „Nr. 1“ tituluojami diskžokėjai iš Latvijos ir Baltarusijos bei lietuvių komanda.

Iš Latvijos į „Druskos naktį“ atvyksta Ksenia Kamikaza, pastaruosius du metus pelniusi geriausios šalies diskžokėjos vardą. Nuo 2003-ųjų ji veda Latvijoje labai mėgstamą radijo laidą „Intelligent Beats“, taip pat yra šokių muzikos renginių serijos „Platz für Tanz“ idėjos autorė ir organizatorė. Pati Ksenia mėgsta save apibūdinti kaip „merginą iš Rygos su berlynietės siela“.

Iš kitos pusės Lietuvos sieną kirs baltarusis Aleksas Kutuzovas, geriau žinomas kaip Dj I.F.U. Šešiolikos metų patirtį prie grotuvų turintis diskžokėjas iš Minsko tris metus iš eilės pelnė geriausio Baltarusijos didžėjaus vardą, vaikinas nuolat pasirodo Rusijoje, Ukrainoje, Latvijoje, Estijoje, Didžiojoje Britanijoje ir kitose šalyse.

Užsienio svečius ant scenos keis ir žinomi lietuviai: Golden Parazyth, neseniai pristatęs albumą „All the Truth About Blue Monkeys“, Magnetiq Machine pasivadinęs multiinstrumentalistas Ignas Juzokas iš dueto „World Duo“, Nostra iš diskžokėjų komandos „Partyzanai“, legendinio sostinės klubo „Stereo 45“ stogą „kilnojęs“ Darius T. ir kiti.

„Druskos naktis“ vyks rugpjūčio 21-ąją Druskininkų vasaros amfiteatre „Galia“ (Žalioji g. 40). Kaina - 20 litų.  

 

 


Šiame straipsnyje: druskos naktisDruskininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių