Drew Barrymore nemėgsta sekso telefonu

JAV aktorę ir prodiuserę Drew Barrymore Lietuvos kino teatruose jau greitai išvysime romantinėje komedijoje „Meilė per atstumą“.

Šioje kino juostoje skirtingose valstijose gyvenantys įsimylėjėliai apmalšinti aistrą ir ilgesį, be kitų būdų, bando ir išbandydami seksą telefonu.

Tačiau amerikietė prisipažino iš tiesų nemėgstanti santykių per atstumą, nes jai nepatinka nešvankiai kalbėti telefonu.

35 metų filmo „Čarlio angelai“ žvaigždė anksčiau susitikinėjo su „The Strokes“ būgnininku Fabrizio Moretti ir buvo ištekėjusi už aktoriaus Tomo Greeno. Pastaruoju metu ji artimus ryšius palaikė su filmų ‚Jis ne tau“  bei „Meilė per atstumą“ kolega aktoriumi Justinu Longu.

D.Barrymore prisipažino, jog ji yra mėgavusis sėkmingu seksu telefonu, tačiau vis dėlto pirmenybę teikia įprastiems įsimylėjėlių santykiams.

„Taip, esu išbandžiusi seksą telefonu. Tai padeda. Nors tai keista, labai keista. Tarsi kažkas panašaus į apsisprendimą kurį laiką vilkėti vien oranžinės spalvos rūbus. Ir nieko daugiau“, – prasitarė ji viename interviu.

Vis dėlto, aktorę kur kas labiau džiugina ir laimės teikia apčiuopiamesni santykiai.

„Pastaruoju metu mane labiausiai džiugina tie žmonės, kuriuos aš gerai pažįstu ir labai myliu. Tai – mano giminaičiai“, – atskleidė D.Barrymore.

Romantinės komedijos su D.Barrymore „Meilė per atstumą“ premjera Lietuvoje – rugsėjo 10 d.


Šiame straipsnyje: Drew Barrymore

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių