„The Doors“ lyderiui bus atleista dėl viešo penio demonstravimo?

Pastangas užtikrinti malonę velioniui JAV roko grupės „The Doors“ lyderiui Jimui Morrisonui, kuriam prieš 41 metus Floridoje buvo pateikti kaltinimai dėl nepadoraus elgesio, kaip manoma, sėkmė vainikuos iki ateinančių Kalėdų, mat valstijos gubernatorius Charlie Cristas sutiko vadovauti balsavimui, kad šis prašymas būtų patenkintas.

J.Morrisonas buvo suimtas dėl įtariamo viešo penio demonstravimo per 1969 metais Majamyje vykusį koncertą, tačiau Ch.Cristas tvirtina, kad teisininkams vertėtų parodyti gailestingumą dėl šio incidento ir jį užmiršti.

„Peržiūrėjus bylą ir gavus apie ją informacijos, panašu, kad buvo tikrai padaryta neteisybė. Man pasirodė, kad būtų tragedija, jeigu šis (incidentas) liktų ilgalaikiu jo gyvenimo palikimu. Aš tik noriu suteikti galimybę atleisti“, - gubernatorius sakė žurnalui „Rolling Stone“.

Malonė J,Morrisonui veikiausiai bus suteikta per specialaus komiteto posėdį gruodžio 9 dieną. Ch.Cristas nesitiki, kad šiam pasiūlymui bus prieštaraujama.

„Anksčiau buvau generalinis prokuroras, o mano pirmtakas mane mokė, jog labai svarbu persekioti kaltuosius, tačiau galbūt dar svarbiau reabilituoti nekaltuosius“, - pridūrė valstijos vadovas.

Šio malonės prašymo patenkinimas būtų vienas iš paskutinių Ch.Cristo darbų Floridos gubernatoriaus poste - jo kadencija baigiasi ateinančių metų sausio 4 dieną.


Šiame straipsnyje: Jimas Morrisonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių