Donatas Katkus diriguos LNK humoro šou “Nr.1”

Šv. Kristoforo kamerinio orkestro dirigentas, nuolatinis  „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys, profesorius ir tiesiog šmaikštuolis Donatas Katkus nuo rudens pasirodys LNK muzikiniame humoro šou „Nr.1“. Jis vadovaus naujojo šou vertinimo komisijai.

„Svaiginanti karjera“, - iškiša liežuvį Donatas Katkus, paprašytas pakomentuoti  naująjį savo amplua ir prapliumpa kvatotis, nors dar sėdi ant ligoninės lovos ir gydosi plaučių uždegimą.

Nuo rudens juoktis jam teks dar dažniau, nes vertins humoro komandas naujoje LNK laidoje „Nr.1“. Aštuonios humoristų  komandos, sudarytos iš vieno aktoriaus, vieno humoristo, vieno dainininko ir vienos įžymybės, susikaus tarpusavyje, kad išsiaiškintų, kuri yra numeris vienas Lietuvoje. Užduotis vertins ne tik  studijoje susirinkusi publika, bet ir komisija, kuriai ir diriguos Donatas Katkus.

„Griežti būna durniai. Savo griežtumu jie slepia nepilnavertiškumą ar baimę. Neva nuo to pakils jų vertė. Esu labai kvailas, bet ne tiek, kad būčiau griežtas be reikalo, - sako D. Katkus. - Šiame šou kitaip nei „Žvaigždžių duetuose“, vertinsiu skonį, humoro jausmą, išradingumą“.

Pačiam Katkui Lietuvoje juokingiausi J. Erlickas, J. Gimberis, o aukščiausios klasės humoro jausmą, pasak profesoriaus, turi „Nr.1“ šou vedėjas Algis Ramanauskas.  Tačiau D. Katkus prisipažįsta, kad labiausiai linksminasi juokdamasis pats iš savęs.

Neseniai jis linksminosi gąsdindamas medikus - prie kabineto laukė gydytojo pastirusiomis akimis, iškišęs liežuvį. Išsigandusi medicinos seselė profesoriui iš karto įsikibo į parankę ir ėmė vesti pasodinti. Pasodintas profesorius pasidžiaugė, kad net ligoninėje pavyko pasiglaustyti prie jaunų moterų.

O labiausiai Katkų džiugina ligoninės koridoriuose skraidanti frazė: „Valgyti ant tuščio nesveika“.

Naujajam šou Katkus jau paruošė ir šūkį: „Laidos vartojimas skatina priklausomybę“.

Kas savaitę humoro ringe susikaus po dvi komandas. Kiekviena komanda TV studijoje atliks po tris užduotis - namų darbą, improvizaciją, kurios temą užduos konkurentai, ir muzikinį numerį.

Finale keturios stipriausios komandos susikaus tiesioginiame eteryje. Tada TV žiūrovai nuspręs, kuri humoristų komanda geriausia Lietuvoje.

Muzikinis humoro šou „Nr.1“ su Donatu Katkumi - jau nuo naujojo LNK sezono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių