„Domino“ teatras skelbia vasaros sezono atidarymą

  • Teksto dydis:

Kuomet atšilus orams daugelio šalies gyventojų keliai pasuka Lietuvos kurortų kryptimi, „Domino“ teatras seka jiems iš paskos. Teatras skelbia vasaros sezono pradžią ir šiais metais savo gerbėjams pažada ne vieną staigmeną

Kuomet atšilus orams daugelio šalies gyventojų keliai pasuka Lietuvos kurortų kryptimi, „Domino“ teatras seka jiems iš paskos. Teatras skelbia vasaros sezono pradžią ir šiais metais savo gerbėjams pažada ne vieną staigmeną. Jau visai netrukus planuojamas intriguojantis vasaros sezono atidarymo renginys. O visą vasarą kurorto gatvėse poilsiautojai kartu su aktoriais galės dalyvauti interaktyviuose užsiėmimuose.

„Atėjus vasarai teatrų salės pradeda tuštėti, o mes pradedame kiek kitokį teatro sezoną. Lietuvos kurortuose atostogaujantiems žmonėms suteikiame unikalią galimybę pamatyti naujausius ir populiariausius spektaklius. Nors daugiausia dėmesio skirsime poilsiaujantiems ir stengsimės jiems pasiūlyti maksimalų mūsų spektaklių skaičių, nebus pamiršti ir kitų Lietuvos miestų gyventojai“, – apie vasaros sezono planus pasakoja „Domino“ teatro direktorius Egidijus Baranauskas.

O vasarą „Domino“ teatras pradeda jau dabar. Nuo šiandien yra skelbiama 48 val. bilietų akciją. Jos metu yra suteikiama neeilinė galimybė bilietus į visus birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais vykstančius spektaklius įsigyti net su 30 proc. nuolaida. Akcija vyks tik 48 valandas – nuo gegužės 20 d. 9 val. iki 22 d. 9 val. ryto.

Akcijos organizatorius žiūrovams siūlo rinktis daugiau nei iš 10-ties spektaklių įvairiuose Lietuvos miestuose. O ypatingas dėmesys skiriamas Lietuvos kurortuose atostogaujantiems žmonėms.  Spektakliai gastroliuos Nidoje, Palangoje, Druskininkuose, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose bei miesteliuose.

Žiūrovai gali rinktis iš spalvingo „Domino“ teatro repertuaro: šio sezono naujienų – spektaklių „Diena be melo“, „Paskolinkite tenorą“, „Bus sunku...“ – ar iš jau kultinėmis tapusių komedijų „Striptizo ereliai“, „Žirklės“, „Apie ką kalba vyrai?“ ir kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių