D.Montvydas suklups ties „Eurovizijos“ finalo slenksčiu?

Grįžti į straipsnį

kai

kai portretas
kai suklups, tada ir trydaliokit, ko čia karksit iš anksto...

audrius

audrius portretas
gaila,bet suklups....100%

nuomonė

nuomonė portretas
Vargu Montvydas laimės , Lietuviai rinkti kandidatų nemoka, jiems svarbiausia stiprus balsas,aukštas lygis, cipynės ir romantiški atlikėjai.Eurovizijai reikia charizmatiškų asmenybių, kurie pritrauktu žiūrovų dėmesį per 1 minutę. Lietuvius nieks nepastebi, nes jie kuklūs, dainuoja sau, be jokio artistiškumo.

tegul

tegul portretas
tegul vaikis pabando laimę, jug taip kiekvienais metais veržiasi į tą Euroviziją.Nepasiseks-nebesiverš.

G.

G. portretas
Pateks į tą finalą jis, nesvaikit net.

as

as portretas
kas apsyks lietuvi jai ne pats lietuvis :)))

ELA

ELA portretas
NU ZMONIU BUKUMAS TAI PER VISA GALVA,JAU NUMATO I PRIEKI KAIP KAS BUS,PALAIKYKIME JI ,IR PALINKEKIME SEKMES O NE KALBEKITE NESAMONES ...NU TIKRAI KEISTI ZMONES

pastabioji

pastabioji portretas
"Lažybū bendrovės..." - kokie beraščiai čia dirba, atsiprašant? taisykitės, darykit išvadas, nu tikri bukučiai...

mirita

mirita portretas
sėkmės jam linkėkit, fui kokie pavydnikai... ot visus murzinas jūsų...ilgai kuoptis mąstymą reikės... O Donatui tik SĖKMĖS! Viskas bus gerai kiek gali būti! Nes daina tikrai PUIKI!

oij

oij  portretas
bet kodėl komentuot iškart su tokia doze negatyvo???...br....Užuot pasidžiaugę, kad pagaliau išrinktas žmogus, balsas, o visų svarbiausia- tai atlikėjas tikintis ir jaučiantis tai,ką atlieka scenoj!!!! Donatas nuostabus, pozityvus jaunas žmogus, tas tiesiog alsuoja jo pasirodyme...beto gražus vyras, turintis TOBULĄ balsą, daina nėra nuvalkiota ''bambatuška''...su savu charakteriu, daininga., tikrai neeilinė! Palaikau Donatą visais 500% :) ... Mintis - galingas vaisius!!! Laikysim kumščius šįvakar ,oij kaip stipriai laikysim !!!! SĖKMĖS DONATAI KUO DIDELIAUSIOS IR JI ATEIS :) !!!!!!!!!!!!!!!! Pagarbiai.

ragana

ragana portretas
visiems,kritikuojantiems Donatuką ,užaugs spuogas ant liežuvio vat taip,bus mažai,užaugs ir ant nosies.

raganai

raganai portretas
tai ,kad visa ta Eurovizija neverta dėmesio , čigonynas

Rimas

Rimas portretas
Bebalsis,o tokiu Lietuvoje 99,9%...O eurovizija,tai zemo lygio tustybiu paradas! Koks skirtumas jis pateks ten, ar ne.Jei neduota is gamtos, tai ir nieko nebus.

13-tam

13-tam portretas
tai kogi nevažiuoji pats, jeigu jau esi iš to likusio 0,01 procento, tikriausiai nei mikrofono nereikėtų ir visi už tave nubalsuotų vienbalsiai :)

A

A portretas
Ko jus pergyvenat? Pateks- nepateks...ar cia pasaulio pabaiga? Svarbu dalyvaujam, leidziam puikiai laika, ziuredami eurovizija. Kas jums negerai? Va tik Lietuvoj, kai fone buvo tik 2 sokejai- buvo zymiai efektingesnis vaizdas. Tos mergeles skruzdes dydzio- neveza. Bet yra, kaip yra ir kiek LT atstovas turi pinigu.

13-am x 2

13-am x 2 portretas
Asile tu! Jau jei Donatas bebalsis, tai kas tavo nuomone LT balsis..., toks gabus ir perspektyvus vaikinas - Dovana LT. Visokeriopos sekmes, Tau Donatai, si vakara!

jurgita

jurgita portretas
Šaunuolis Montvydas, super ačiū jam!!!!!!!!!!!!!!!!! Puikiai pasirodė.:)

A

A portretas
Na va, pateko. Sakiau, ner ko panikuoti :)

Galerijos

Daugiau straipsnių