D.Medvedevas su grupės U2 lyderiu diskutavo apie mėsainius

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas per susitikimą su airių grupės U2 lyderiu Bono pranešė, kad mėsainiai, kuriais per vizitą vaišino JAV prezidentas Barackas Obama buvo skanūs, tačiau jis juos valgo retai.

Grupės lyderis, su kuriuo Rusijos prezidentas susitiko savo rezidencijoje Sočyje, pasiteiravo D.Medvedevo: "Ar jums tikrai patiko mėsainiai?"

Muzikantas pridūrė žinantis, kad Rusijos ir JAV prezidentų susitikimas buvęs sėkmingas.

Rusijos prezidentas nusišypsojęs pasakė norintis į šį klausimą atsakyti diplomatiškai: "Mėsainiai skanus maistas, tačiau juos valgau retai".

Susitikimo pradžioje Bono perdavė D.Medvedevui savo diskus, po to jie įlipo į elektromobilį, kurį vairavo Rusijos prezidentas, ir nuvažiavo prie krantinės išgerti arbatos.

D.Medvedevus pareiškė, kad grupės muzika vienija daugybę žmonių visame pasaulyje, taip pat pagyrė Bono labdaringą veiklą. Rusijos prezidentas pabrėžė, kas rūpintis žmonėmis - ne vien politikų pareiga.

Jis taip pat atkreipė dėmesį, kad labdaringa veikla netrukdo grupei kurti gerą muziką, tuo tarpu, kaip parodo daugelis atvejų, muzika dažnai baigiasi pradėjus visuomeninę veiklą. "Su jumis taip neatsitiko", - pažymėjo D.Medvedevas.

Bono, padėkojęs D.Medvedevui, pažymėjo, kad daug dalykų norėtų sužinoti apie Rusiją.

"Be to, šiandien mums reikės įveikti tam tikrą nuomonių skirtumą, kuris egzistuoja tarp manęs ir Jūsų, mat aš esu senas "Led Zeppelin" gerbėjas, o Jūs, kiek žinau, didelis grupės "Deep purple" gerbėjas", - sakė Bono.

D.Medvedevas pastebėjo, kad jam patinka ir grupė "Led Zeppelin".

Bono papasakojo, kad jis, būdamas airiu, nemažai žino apie tai, kad "Rusijos tauta kovoje prieš fašizmą patyrė didžiulius nuostolius ir mus išgelbėjo nuo to blogio".


Šiame straipsnyje: MedvedevasBono

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių