Dietų kančias keičia malonumas šokti

Gyvenimas – per trumpas, kad atsisakytum malonumo mėgautis skaniu maistu, bet šis malonumas per brangus, jei viršsvoris neleidžia džiaugtis puikia savijauta.

Su tokiomis mintimis būrys apkūnių žmonių ryžosi ekstremaliam gyvenimo pokyčiui ir įsisuko į naują projektą „Šok ir lieknėk“.

Optimizmu trykštantys projekto dalyviai pirmadienio vakarą prisistatė surengdami aistringą Lotynų Amerikos fiestą naujutėlaitėje Deivido Meškausko ir Karinos Jeremian šokių studijoje „Soul Lounge“.

Dešimt projekto dalyvių - penkios merginos ir penki vaikinai – visas dešimt savaičių su profesionaliais šokėjais mokėsi šokių žingsnelių ir kartu sveiko gyvenimo būdo abėcėlės. Kai kurie jų atsikratė net po keliasdešimt kilogramų.

Vakarėlį vedęs Mindaugas Stasiulis tradiciškai skaldė ir komplimentus, ir kandžius juokelius, tačiau „Šok ir lieknėk“ dalyviai tikino kritikai ir postringavimais, kad apkūnūs žmonės – tinginiai ir apsileidėliai, esą atsparūs.

Į televiziją jie, esą, ne meilės sau ar lieknųjų užuojautos ieškoti ėjo, o sveikatos ir linksmos dietos. Rezultatai džiugina - kūnas gražėja, šokis teikia malonumo, tarpusavio bendravimas, palaikymas - tvirtybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių