Dėl vaidmens žvaigždė iš „siūlelio“ virto putlute

Ameriką sudrebinusio seksualaus, linksmo ir net kontraversiško serialo „Dievobaimingos kalės“ (GCB) kūrėjai sugebėjo sukurti fenomenalų krikščioniškų Dalaso moterų įvaizdį: vos kovo pabaigoje dienos šviesą išvydusio serialo pavadinimas lipte prilipo, kaip šio miesto sinonimas. Šis skandalingas vardas net sukėlė dievobaimingų politikų pasipiktinimą, tačiau jau balandį televizijoje sužibėsiančių „Dievobaimingų kalių“ žvaigždė – aktorė  Jennifer Aspen atkerta: „Čia nepamatysite nė vienos moters, nemylinčios tikėjimo, savęs ir viso pasaulio. Ši komedija alsuoja gyvybe, o serialo moterys traukia kaip magnetas!“  

Vargu ar rastume į ketvirtą dešimtį įkopusią moterį, kuri nesvajoja atrodyti taip, kaip 38-erių sulaukusi Jennifer. JAV televizijų serialų kūrėjų numylėtinė, pažįstama iš tokių dramų kaip „CSI Kriminalistai“ (CSI: Crime Scene Investigation)“ ar „Choras“ (Glee), savo išraiškinga, itin moteriška figūra, saldžiu balsu, nuoširdžiu bendravimu ir, be abejo, talentinga vaidyba sugeba pavergti ir žiūrovų, ir kritikų, ir žurnalistų širdis.

Seriale „Dievobaimingos kalės“, kurio premjera jau balandį, aktorė, įkūnijanti nuoširdžią blondinę, Šeron Pičam, gerokai prispaustą po savo draugių „gaujos“ vadės Karlin (akt. Kristin Chenoweth) padu, perskaičiusi serialo scenarijų suprato, jog teks imtis esmingo figūros keitimo.

„Iki filmavimo aš ‚tilpdavau‘ į ketvirtą dydį, o seriale man teko įgauti gerokai moteriškesnes formas! Putli krūtinė, išraiškingi klubai, pūsti žandukai, vienoje rankoje – spurga, kitoje – šokoladukas, štai kokia ta Šeron!“ – juokiasi aktorė.

„Žinote, mano herojė mokyklos laikais buvo palaikymo komandos šokėja, draugavo su futbolininku, o pažiūrėkite į ją dabar! Kaip Šeron turi jaustis, kai po dviejų dešimtmečių karščiausia mokyklos mergina – Amanda (akt. Leslie Bibb) sugrįžta į Dalasą ir įsisiurbia į lūpas mokyklos laikų simpatijai – dabartiniam Šeron vyrui? Tai tikras gazelės iššūkis putlutei, praeityje dėvėjusiai ketvirto dydžio drabužius!“ – „Dievobaimingų kalių“ detales atskleidžia J. Aspen.

Aktorė, paklausta, kuris serialo epizodas jai pats įspūdingiausias, negalvoja nė akimirkos: „Kai sužinojau, jog bus filmuojama vestuvių ceremonijos scena, kur teks vilkėti įspūdingą pūstą suknelę, netvėriau savo kailyje! Likus nakčiai iki filmavimo mėginau užmigti, tačiau iki šešių ryto nesumerkiau akių – aš tiesiog švytėjau iš laimės!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių