Dėl vaidmens Holivude Merūnas ryžosi permainoms

Dėl svarbaus vaidmens Holivudo režisieriaus spektaklyje atlikėjas Merūnas Vitulskis per pusmetį turi atsikratyti daugiau nei 10 kilogramų ir užsiauginti ilgus plaukus.

“Bus naujiena visiems, kad aš visą laiką nesikirpsiu. Sunku bus tą įvykdyti, nes šalia dar yra darbai – Estijoje statoma Piotro Čaikovskio opera “Eugenijus Oneginas”, – laidai “Gyvenimo būdas” kalbėjo 29 metų operos dainininkas M. Vitulskis.

Šveicarijoje, Austrijoje ir kitų Europos šalių scenose vis dažniau pasirodantis tenoras sako, kad Europoje šiuo metu labai gajus kūno kultas, todėl net operos solistui labai svarbu atrodyti gražiai, atletiškai. Jis pasiryžęs lankytis sporto salėse, vėl susireguliuoti mitybą, nes jau buvo kiek atsipalaidavęs.

Tačiau M.Vitulskio laukiantys išvaizdos pokyčiai – tai tik įžanga į naują atlikėjo gyvenimą. Sudalyvavęs paskutiniame televizijos projekte, jis ketina trauktis iš visų televizijos projektų, siekti aukštumų akademinės muzikos sferoje, jau įsigijo namą ir tikisi kuo greičiau susilaukti vaikų su mylima žmona Erika.

„Čia jos didelis indėlis, kad ji viską puikiai supranta, nes šiaip mano specialybės žmonėms išlaikyti šeimą yra labai sudėtinga”, – savo mylimąją, kuri yra atlikėjo ramstis ir vadybininkė, gyrė M. Vitulskis.

Atvirą televizijos žiūrovų numylėtinio pasakojimą apie naują gyvenimą žiūrėkite šiandien, pirmadienį 18 val. 45 min. laidoje “Gyvenimo būdas“ per „Lietuvos ryto" televiziją.

Kitas laidos pasakojimas – sukrečiantis. Garsaus muzikanto Viktoro Diawaros tėvai jau beveik mėnesį yra įkalinti savo namuose Malio sostinėje Bamake. Ten vasarą prasidejęs sukilimas virto karu.

„Šalyje viskas pabrango du šimtus kartų. Jau beveik pasibaigė dujų ištekliai, todėl ypatingai užaugo anglies kainos. Žmonės bijo išeiti iš namų, nes rizika negrįžti – didžiulė“, – susijaudinęs kalbėjo V. Diawara, kurio artimieji šiuo metu yra pavojuje.


Šiame straipsnyje: MerūnasvaidmuoHolivudas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių