Dėl karūnos „misės“ pasiryžusios paaukoti draugystę

Artėjant konkurso „Mis Lietuva 2009“ finalui projekto „Iššūkis - mis Lietuva“ dalyvės vis labiau nesutaria dėl išbalsavimo. Nepopuliariausios merginos piktinasi, kad dauguma gražuolių prieš jas balsuoja tik dėl to, kad nepatenka į lyderių draugystės ratelį. Šios replikuoja, esą konkurentės prastai pasirodo užduočių ringe.

Žibalo į ugnį santykiuose šliūkštelėjo ir stiliaus bei sugebėjimo žavėti išbandymai. Žavėjimo paslapčių merginas mokė vyrų klubo vadovas Šarūnas Mažuolis akcentavo. Kiekviena finalininkė, anot mokytojo, žiūrovų bei komisijos dėmesį turi prikaustyti ne tik  ilgomis kojomis ar gražiomis akimis, bet ir kūno kalba. Š.Mažuolis dėstė projekto, kad ne tik moteris, bet ir vyrus atbaido pernelyg didelis merginų noras pabrėžti savo grožį ir seksualumą.

Pamokęs esminių žavėjimo judesių, įvertinti merginų sugebėjimus jis pakvietė Audrių Bružą, Jogailą Morkūną ir Vytenį Sinkevičių. Gražuolės kaip įmanydamos demonstravo gebėjimus sužavėti. O tos, kurioms nepavyko savo žavesiu pakerėti komisijos, teisinosi, jog nemato reikalo vilioti svetimų vyrų.   

Ne mažesnį iššūkį gražuolėms metė stilistas Kęstutis Rimdžius. Jo užduotis vadinasi „Pasidaryk pati“. Visos merginos gavo po XL dydžio marškinėlius, žirkles ir keletą pagrindinių siuvimo įrankių. Jos per penkioliką minučių turėjo „pasisiūti“ sau originalų drabužį.

Įtampa auga - keletą merginų ne juokais supykdė balsavimo dėl dalyvės pašalinimo iš projekto rezultatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių