Deivydas Zvonkus nesusikalba su Katažinos tėvais

Pastaruoju metu visi tik ir tekalba apie sparčiai progresuojančius Deivydo Zvonkaus bei Katažinos Niemycko santykius.

Tačiau Katažina LNK „Karamelinėms naujienoms“ šio trečiadienio laidoje 20.25 val. prisipažino, kad Zvonkus jai dar nepasipiršo.

Tačiau šiomis dienomis gali įvykti rimtų pasikeitimų. Su Deivydu ji draugauja jau devynis mėnesius - per tą laiką nė sykio nesusipyko, vienas kitu nenusivylė.

Kol kas pora kartu neapsigyveno, o matytis gali tik naktimis. Dienomis laiko neturi Deivydas. Savaitgaliais užimta Katažina.

Išpopuliarėjusi dainininkė užsakymų koncertuoti vestuvėse turi iki spalio ir tuo labai džiaugiasi.

Rimtus Deivydo bei Katažinos planus liudija ir tai, kad vienas kitą abu jau supažindino su tėvais.

Zvonkaus mama dainininkei be galo patiko. O štai Deivydas su Šalčininkų rajone gyvenančiais jos gimdytojais sunkiai susikalbėjo. Mat Katažinos artimieji kalba vien lenkiškai.

Nors susitikimo metu būta nesklandumų, Katažyna netruko įsitikinti: kandidatas į žentus jos giminėms padarė gerą įspūdį.

Iškart po susitikimo dainininkės mama ėmė rūpintis ne tik savo dukters, bet ir Zvonkaus mitybos reikalais, į krepšį prikrovė mėsos ir kiaušinių.

Katažina džiaugiasi, jog santykiai puikiai klostosi ne tik su Deivydu, bet ir su pirmąja jo žmona Natalija Bunke. Jei iškyla klausimų, pasirodo, scenos žvaigždei ji gali skambinti be jokių problemų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kaip apvaisins zvonkus

Geda

Geda portretas
Zvonkeli Zvonkeli.... Mergos tevai gyvena Lietuvoje, bet lietuviskai nesusikalba. Verta susimastyti kas jie tokie ir kaip gerbia saly kurioje gyvena ...Jauciamas nacionalistinis kvapas...Eh, ir vel ikliuvai brolyti... Tik dabar bus rimciau, lenkai tave isgres juodai.

as

as portretas
gyvenima lietuvoj nugyvena, o lietuviskai ne bum bum. dubynos tie skerslenkei
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių