Deividas Zvonkus: „Natalija - tikrai netobula žmona!“

Antroji „Rožių kerų“ laida ir vėl privertė žavųjį dalyvių devynetuką sunerimti. Šį antradienį jos tema - „Tobula žmona“.

Ypatingi vakaro svečiai Violetos Tarasovienės vyras Vilius ir Natalijos Zvonkės sutuoktinis Deividas į dienos šviesą ištraukė iki šiol tik pramogų verslo užkulisiuose vykusį dviejų šeimų šaltąjį karą.

Poziciją, jog jo žmona - netobula, drąsiai išsakė antradienio vakarą baltojo džentelmeno kėdę užimantis Deividas. Jis savo vertinimų lenetelėje Nataliją įrašė anaiptol ne pirmoje devintuko pusėje ir tai sukėlė didelę vyrų diskusiją. Natalija nesusilaikiusi pagrasino: „Oi, mušiu tave, Zvonkau, su bizūnėliu“...

Tuo išpažintys intriguojančioje laidoje nesibaigė. Vilius, tapęs juoduoju džentelmenu, prieš atimdamas rožes iš „Rožių kerų“ merginų, padovanojo gėlių savo žmonai. Violeta prisipažino, kad tą vakarą studijoje jai padovanotos gėlės - turbūt tik trečias kartas per jų pažinties metus.

„Aš būčiau tobula žmona, tiesiog man nesiseka rasti vyro, kuris nebūtų vėjo pamušalas” - teisinosi Agnė Jagelavičiūtė. Tuo tarpu Rolandas Skaisgirys skubėjo jai paprieštarauti: „Nebūtum. Ta, kuri jau kartą išsiskyrė niekada nebegalės būti tobula žmona.”

Kuri „Rožių kerų“ dalyvė yra „Tobuliausia žmona“ vyrų akimis ir ko iki šio „titulo“ trūksta populiarumu nesiskundžiančioms merginoms, „Rožių kerų“ žiūrovai sužinos antradienį, rugsėjo 15 dieną 20.30 val. tik per TV3!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių