„De-Phazz“ naują albumą pristatys Vilniuje

Tikrieji lounge muzikos krikštatėviai „De-Phazz“ naująjį savo albumą pristatys Vilniuje. Pasaulinę šlovę pelnęs kolektyvas išskirtinį koncertą surengs lapkričio 18 d. Vilniuje, „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“.

Bilietai į „De-Phazz“ koncertą Vilniuje platinami visose Bilietai LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.bilietai.lt.

Vokiečių ir austrų kraujo turinčio prodiuserio ir instrumentalisto Peterio „Pit“ Baumgartnerio vadovaujamas kolektyvas „De-Phazz“ pirmo pripažinimo sulaukė 1997 m. Jau išleidus debiutinį albumą „Detunized Gravity“ grupę užgriuvo stulbinanti sėkmė. „De-Phazz“ buvo oficialiai paskelbta muzikos stiliaus lounge krikštatėviais, o jos muzika buvo legaliai ir nelegaliai kopijuojama nuo tekančios saulės šalies iki laukinių vakarų pakrantės. Grupės atliekama jazz ir soul muzikos elementų nestokojanti kūryba greitai tapo tikra savo žanro klasika.

Bėgant metams „De-Phazz“ sudėtis nežymiai keitėsi, tačiau pagrindiniais veikiančiais asmenimis ir toliau liko lyderis Peteris Baumgartneris, vokalistai Karlas Friersonas, Barbara Lahr ir Pat Appleton. Išleidusi šešis studijinius albumus, pernai grupė geriausius savo kūrinius įrašė su big-bendu, o rezultatą įamžino albume „Big“. Ta proga surengtose gastrolėse „De-Phazz“ muzikantams talkino pilnas orkestras.

2010 m. „De-Phazz“ pradėjo išleisdama naujutėlaitį studijinį albumą „LaLa 2.0“. Ilgai lauktą aštuntąjį grupės darbą pristatė daina „No Story“, kuriam buvo sukurtas skandalingas vaizdo klipas. Didžiuliu hitu tapęs singlas dar kartą įrodė, kad „De-Phazz“ yra viena sėkmingiausių grupių pasaulyje.

Naujausias „De-Phazz“ klipas „No Story“:


Šiame straipsnyje: De-Phazzkoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių