Daugiausia antrininkių turi I.Valinskienė

Lietuva - antrininkų šalis. Tuo įsitikino naujo LNK projekto „Gintarinis atspindys“ rengėjai. Balandžio 1-ąją vyksiančiame renginyje bus iškilmingai išrinkti ir apdovanoti  Lietuvos ir užsienio įžymybių antrininkai.

Iš viso projekto rengėjai „Gintarinio atspindžio“ rengėjai gavo stebėtinai daug - pusę tūkstančio anketų dalyvauti antrininkų šou.

„Gerai, kad anketoje įtraukėme punktą „į ką manai esantis panašus?“, nes kartais tikrai sunku pasakyti, kieno antrininku žmogus save laiko, - juokėsi projekto prodiuserė Jurga Pukenytė. - Tačiau dauguma pretendentų, aišku, turi ryškesnių ar visai neįtikėtinų panašumų.“

Daugiau nei dešimt moterų tikino esančios panašios į Seimo narę Ingą Valinskienę. Ji tapo pačia populiariausia įžymybe antrininkų konkurse. „Tai tik įrodo, kokia Inga yra populiari ir mylima. Ji žavi, ji laiminga, ji turtinga, puiki dainininkė, todėl moterys nori būti į ją panašios. Kaip jos mato savyje Valinskienę, galite patys spręsti iš nuotraukų“, - sakė J.Pukenytė.  

Nemažai antrininkių turi dainininkės Vitalija Katunskytė, Gintarė Karaliūnaitė, Rūta Ščiogolevaitė. Paskelbus apie kandidatavimą į Prezidentus eurokomisarei Daliai Grybauskaitei, pasipylė jos antrininkių.

Politikų antrininkų atsirado tiek daug, kad LNK teko papildyti nominacijas - iš politikų išskirti kandidatus į prezidentus ir dar atskirai apdovanoti politikų žmonų antrininkes...

Tiesa, neatsirado rimtų pretendentų į užsienio žvaigždžių antrininkus. Tačiau nominacija „Legendos antrininkas“ išliks  čia žiūrovai pamatys ir Marilyn Monroe, ir Harį Poterį, ir Borisą Jelciną.

Iš viso balandžio 1-ąją per LNK žiūrovai išvys 40-ies antrininkų paradą. Panašiausi bus apdovanoti „Gintarinio atspindžio“ statulėlėmis.

O labiausiai projekto rengėjus prajuokino ši anketa: „Esu panašus į Andrių Rimiškį. Ir truputėlį į Merūną“.


Šiame straipsnyje: Antrininkų konkursasLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių