Daugiau nei 30 komikų susitiks „Raudonos nosies dienos“ šventėje

Didžiausios Lietuvos komikų pajėgos sekmadienio vakarą susirinks į BTV šventę - socialinę akciją „Raudonos nosies diena“. Daugiau nei 30 komikų darys viską, kad Lietuvoje neliktų nė vieno liūdinčio vaiko.

Kiekviena gera šventė turi savo linksmintoją – žmogų, kuris moka priversti šypsotis, užkrečia gera nuotaika, suburia visus kartu nuveikti ką nors smagaus. O kaip atrodytų vakarėlis, kuriame tokių žmonių būtų net daugiau nei 30? Televizijos žiūrovai turės galimybę tai pamatyti, jei tik sekmadienio vakarą nepamirš įsijungti BTV.

Geri darbai nebūtinai turi graudinti: juk šypsena – geriausias vaistas nuo visų ligų ir bėdų!Raimondas Šilanskas, Raimondas Bingelis, Justinas Jankevičius, Vitalijus Cololo, „Mano laidos“ komanda, „Ambrozijos“ aktoriai, Artūras Orlauskas-Zakarauskas, Gintautas Kirkila-Klarkas, Violeta Mičiulienė, Radistai, Mantas Katleris, Domas Raibys ir daugelis kitų komikų sekmadienio vakarą susitiks vienoje šventėje. Juk savanoriams klounams, susibūrusiems į iniciatyvą „Klounai be sienų“ ir lankantiems vaikus ligoninėse reikia pastiprinimo!

Organizatoriai prasitaria, kad šventėje laukia intriguojanti dvikova bokso ringe, kuriai teisėjaus gerai visiems pažįstama dainininkė Mia. Kaip jai seksis susitvarkyti su šiuo neįprastu amplua? O garsiesiems humoristams teks rimtas išbandymas: įrodyti, kad moka juoktis ne tik iš kitų, bet ir iš savęs. Tik žiūrėdami „Raudonos nosies dieną“ sužinosite, kaip komikai vaidina... kitus komikus.

Be abejonės, jokia šventė negali būti be muzikos. Natalija Bunkė, Liepa, Vaidas Baumila, Eglė Jakštytė, Šarkos, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Inga Valinskienė, Irūna, Studentės, Deivydas Zvonkus su Smaragdiniu choru ir daug kitų garsių muzikantų ruošia specialius pasirodymus, kurie padarytų kovo 18-ąją linksmiausia metų diena.

„Raudonos nosies diena” – visame pasaulyje populiari socialinė akcija, šiemet pirmą kartą atkeliaujanti į Lietuvą. Jos metu bus renkamos lėšos Lietuvoje veikiančios asociacijos „Balta scena” iniciatyvai „Klounai be sienų“ . Šios iniciatyvos savanoriai linksmina vaikus gydymo ir socialinės globos įstaigose, vadovaudamiesi šūkiu, kad šypsena gydo. Pinigai bus panaudoti iniciatyvos plėtrai į Lietuvos regionus: naujų socialinių klounų apmokymams, informacijos apie klouno terapiją sklaidai, transporto išlaidoms, koordinavimo išlaidoms, klounų veiklos priemonėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių