Dalyvavimu realybės šou vyras tikisi susigrąžinti žmoną

Jau kovo 2 dieną tiesiogiai per TV3 įvyks realybės šou „Paslapčių namai“ premjera.

„Mano gyvenimo istorija – tragiška: mane žmona paliko dėl turtingesnio. Todėl užsibrėžiau tikslą: dalyvausiu „Paslapčių namuose“, iš naujo ją sužavėsiu, laimėsiu didelį piniginį prizą ir taip ją susigrąžinsiu. Juk būsiu turtingas“, – neįtikėtiną gyvenimo istoriją ir dar labiau stebinančią išeitį aiškina vienas „Paslapčių namų“ atrankose dalyvavęs vyras. Vilnietis turi vienintelį motyvą – laimėti 100 000 litų ir taip vėl susigrąžinti meilę į savo gyvenimą.

Tačiau gyvenimo prasmės netekęs vyras toliau stebina pribloškiančia gyvenimo istorija: „Darbe man sumažino atlyginimą, žmona manimi nusivylė, susiviliojo turtingesniu ir išėjo pas jį gyventi. Suprantu, kad ją susigrąžinti galiu tik pasiūlydamas turtingesnį gyvenimą“, – nuoširdžiu atvirumu stebina 35 metų vyriškis, įskaudintas mokyklos laikų vienintelės meilės, vėliau tapusios jo žmona.

„Paslapčių namų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas šypsosi: „Galiu suprasti jį kaip meilės netekusį vyrą, tačiau šis realybės šou dalyviams kelia aukštus kokybės reikalavimus – jame dalyvaus tik šarmingi, entuziastingi, įdomūs, linksmi ir paslaptingi žmonės. Tie, kurie iš tikrųjų slepia paslaptį, ir tie, kurie nori tapti žvaigždėmis“, – iliuzijas išsklaido realybės šou  prodiuseris Samas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar verta

Ar verta portretas
Mielas žmogau, ar verta pirkti buvusią žmoną? Juk ją vėl gali perpirkti kitas, dar turtingesnis?

neverta

neverta portretas
visiškai neverta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių