„Daktaras Hausas” su naujomis serijomis grįžta į TV3

Gregoris Hausas tikriausiai puikiai sutartų su Šerloku Holmsu - abu yra savo srities genijai, muzikantai, priklausomi nuo vaistų, atsiskyreliai, nesiveliantys į draugystes su žmonėmis. Tuo ir žavi viso pasaulio žiūrovus serialas „Daktaras Hausas”, kurio Lietuvoje dar nematytas serijas nuo rugsėjo 16 dienos pristato TV3 televizija.

Pagrindinį daugiaserijinio filmo herojų vaidina britų kilmės aktorius Hugh Laurie. Ne viename interviu aktorius yra nusistebėjęs šio serialo populiarumu ir jo vaidmens ilgaamžiškumu. Kas taip traukia šio serialo mėgėjus - ciniškas, eskperimentuoti mėgstantis, savo hipotezes drąsiai ligoniams taikantis daktaras ar jo atsiskyreliškas gyvenimo būdas?

Naujose, ketvirtojo „Daktaro Hauso” sezono serijose netrūks intrigų, o prie Gregorio komandos prisijungs daktarė Remi „Trylika” Hadlei, kurios vaidmenį atlieka Olivia Wilde. Ši aktorė kartu su Bruce Willisu vaidino filme „Alfos gauja” („Alpha Dog“), pasirodė komedijoje „Mano kaimynė - pornožvaigždė“ („The Girl Next Door“). Peteris Jacobsonas, kuris naujame „Daktaro Hauso” sezone vaidins Krisą Taubą, neseniai TV3 žiūrovams buvo prisistatęs seriale „Žmona ant ledo”, kur vaidino Debros Messing herojės neištikimą vyrą.

Naujos Lietuvoje dar nematytos „Daktaro Hauso” serijos - nuo rugsėjo 16 dienos, trečiadieniais 22.00 val. per TV3!


Šiame straipsnyje: Daktaras Hausas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių