Dainininkė Solveiga Italijoje išbandė snieglenčių sportą

Grupės Axom dainininkė Solveiga po sėkmingai išlaikytos sesijos nusprendė išbandyti naują žiemos sportą ir savaitę pramogavo Italijos kalnų kurorte.

Tačiau kaip ir daugelis – iš kalnų grįžo susižalojusi! “Po sunkios sesijos norėjosi atsipūsti, tad su šaunia draugų kompanija sugalvojome važiuoti į Italijoje esantį Livigno kurortą slidinėti,” – kalbėjo mergina.

“Nors tradiciškai visi žiemos sporto naujokai pirmiausia bando išmokti valdyti slides, aš nusprendžiau išbandyti snieglentę. Dvi dienas pasitreniravusi pradedančiųjų trasoje, kurią visi pašiepiančiai vadina “Varlinuku”, maniau, kad jau esu tikras kalnų liūtas ir galiu išbandyti šį tą sudėtingesnio. Deja, trasos, kurią pasirinkau, sėkmingai įveikti nepavyko,“ – šypteli dainininkė.

„Kadangi buvo iškritęs rekordinis, daugiau nei 2 metrų, sniego sluoksnis,  tarp milžiniškų pusnynų laviruoti buvo tikrai nelengva. Vieną akimirką neišlaikiau pusiausvyros, nusiritau nuo gana stataus šlaito ir smarkiai susitrenkiau nugarą. Gerai, kad draugai buvo netoliese, nes pati atsistoti jau nepajėgiau, vos parsiradau iki viešbučio ir iškarto atsidaviau į medikų rankas,“ – sakė Solveiga.

Patyrusi traumą mergina labiau jaudinosi ne dėl nesėkmingos atostogų pradžios, bet dėl to, kad negalės koncertuoti. „Pasirodo pasitempiau stuburą ir nugaros raumenis. Medikai liepė smarkiai nesilankstyti ir kuo daugiau laiko praleisti lovoje. Labai jaudinausi, kad grįžusi į Lietuvą negalėsiu koncertuoti, juk sėdėdama kėdėje visų dainų nedainuosiu.

Kadangi nenorėjau nuvilti nei gerbėjų, nei kitų grupės merginų, ėmiausi visų priemonių, kad kuo greičiau atgaučiau formą. Likusias atostogų dienas lepinausi masažais, nugaros šildymais ir lengva mankštele baseine,“ – pasakojo atlikėja.

„Ir nors pirmasis bandymas prisijaukinti snieglentę merginai buvo nesėkmingas, ji tokių žiemos pramogų atsisakyti tikrai nežada. „Esu be galo užsispyrusi, todėl jei ką pradedu, visada stengiuosi pabaigti iki galo. Patirta trauma manęs nė kiek neišgąsdino, į kalnų slidinėjimo trasas dar tikrai grįšiu ir išmoksiu gerai čiuožti,“ – kalbėjo optimizmo nestokojanti pašnekovė.


Šiame straipsnyje: solveigaaxom

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių