Dainininkė Pink patvirtino, kad laukiasi kūdikio

Popmuzikos atlikėja Pink patvirtino, kad yra nėščia ir prisipažino, kad anksčiau yra patyrusi gniuždantį persileidimą, todėl šįkart gana ilgai slėpė šią žinią.

Kalbos apie dainininkės suapvalėjusį pilvuką sklando nuo tada, kai neseniai ji buvo pastebėta poilsiaujanti paplūdimyje.

"Šiomis dienomis valgau už du", - duodama interviu Ellen DeGeneres vedamai televizijos pokalbių laidai sakė dainos "The Trouble" atlikėja.

Pink prisipažino kurį laiką slėpusi savo neštumą, nes anksčiau buvo patyrusi persileidimą ir dabar labai "nervinosi", kad ši žinia nepasklistų viešai.

"Nenorėjau apie tai kalbėti, nes tikrai nervinausi ir jau anksčiau esu turėjusi persileidimą, bet jei kam nors ir ketinau apie tai pasakyti, tai tas žmogus buvai tu", - sakė moteris laidos vedėjai.

Pink vyras dainininkas Carey Hartas jau seniai norėjo vaiko, todėl pora planavo nėštumą.

"Aš stengiausi. Tai neatsitiko netyčia", - sakė Pink.

Kūdikio lyties dainininkė sužinoti kol kas nenori, tačiau baiminasi, kad, gimus mergaitei, pirmagimė bus tokia pat nenumaldoma kaip ir jos motina.

"Gydytoja galėjo pasakyti, ką ji galvoja. Bet aš buvau taip išsigandusi, kad ji pasakys, jog tai mergaitė... Mano motina man visada linkėjo, kad turėčiau tokią dukrą kaip aš... Su siaubu galvoju, kad vienai iš mūsų teks keliauti į kalėjimą", - atviravo Pink.


Šiame straipsnyje: Pink

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių