Dainininkė I.Jurgelevičiūtė: meilei padėtas taškas

Paskutinėje TV3 laidoje "Aš!" Irma Jurgelevičiūtė išliejo širdį dėl subyrėjusios trečios jos santuokos.
 
Laidos filmavimo komanda su dainininke parai kartu "apsigyveno" jos 38-ojo gimtadienio dieną. 

"Ko savo gimtadienio proga palinkėjau pati sau? Išmokti klaidas ir jų nebekartoti, sutikti tik tinkamus ir gerus žmones", – ketvirtadienio vakarą žiūrovams atviraus populiari dainininkė, kuri prabils ir apie didžiules permainas savo gyvenime.

"Tai buvo didžiulis jausmas, kuris buvo nužudytas, man labai gaila, bet tai yra tiesa. Viskas oficialiai baigta, meilei padėtas taškas", – apie tik ką įvykusias skyrybas su Pravieniškėse kalinčiu sutuoktiniu Rolandu Lavinsku kalbės Irma.

Jausmų audrų nevengianti ir dėl subyrėjusios trečiosios santuokos išgyvenanti garsi moteris neslėps, kad širdies žaizdos vis dar kraujuoja.

"Neklauskit apie laimę, dar viskas per šviežia, viskas per skaudu, kad kalbėčiau apie ją", – projekto kūrėjų prieš kameras prašys dainininkė.

Tačiau pasirodo, skyrybos su dienas belangėje leidžiančiu vyru nėra vienintelės permainos žvaigždės gyvenime. Iki šiol tik artimiausi draugai žinojo, kad prieš keletą savaičių jai teko išgyventi ir vilties bei nerimo kupiną operaciją.

"Po skubių tyrimų gydytoja man pasakė, kad tai buvo tik laiko klausimas, kad kalba galėjo suktis ir vos apie porą mėnesių", – apie akistatą su klastinga liga kalbės Irma.

TV3 šokių projekte "Šok su manimi" dėl pergalės kovojanti kaunietė nenutylės ir mįslingos istorijos pradžios, kad skubiai kreiptis į medikus jai patarė.... būrėja!


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių