D. Kazragytę atsisakyti meilės privertė tikėjimas

Anksčiau pro bažnyčią ji eidavo iškėlusi galvą, ją šokiruodavo, kad žmonės maldos namuose klaupiasi, meldžiasi. „Koks žmogaus pažeminimas!”,- manė žinoma aktorė Doloresa Kazragytė, kuri šį vakarą atvirai prieš LNK laidos „Pasaulis X” vaizdo kamerą bažnyčioje ne tik meldėsi, klūpėjo, bet ir  pirmą kartą atvėrė savo širdį labai jautriomis temomis.

Aktorė prisipažįsta, kad dvasinį nušvitimą patyrė, kai melsdamasi  Aukščiausiojo prašė, kad neleistų numirti jos sūnui, kuris būdamas trylikos pateko į avariją ir patyrė sunkią galvos  traumą. Tikėjimo stebuklas  prikėlė iš mirties patalo Doloresos Kazragytės sūnų ir moteris dabar drąsiai pripažįsta, kad jai teikiama Dievo malonė šiandien padeda eiti nelengvu gyvenimo keliu.

Aktorė Doloresa Kazragytė neslepia dariusi sau daug nuolaidų ir nuodėmių , todėl link  tikrojo tikėjimo ėjo su dideliais nuopuoliais.

Net tada, kai įsimylėjo perpus už save jaunesnį vyrą, aktorė nepuolė strimgalviais į abejotinus meilės santykius, o atsakymo ieškojo bažnyčioje pas kunigą. Dievišką ženklą ji gavo tuomet, kai nei iš šio nei iš to jos bute sudužo Švenčiausios Mergelės statulėlė, su kuria aktorė kalbėdavosi lyg su gyva, išpažindavo jai savo skaudulius.

„Tada sau pasakiau, sustok, Kazragyte”,- apie lemiamą apsisprendimo momentą pažaboti naują aistrą prisipažįsta aktorė.

Šiandien D. Kazragytė spinduliuoja  tikėjimu ir meile, kurios ji nepavargsta dalinti ne tik savo gerbėjams visoje Lietuvoje, bet ir apskurusiam ar alkanam, nelaimėliui, tiesiančiam ranką išmaldai. Pažinti kitokią gyvenimo pusę,  nematomą jautrų subtilųjį pasaulį ji išmoko per didelį tikėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kk

kk portretas
Nesimelsk droztiems stabams, sakoma Biblijoje, nes Dievas yra danguje, ka tau gali padeti medzio gabalas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių