D. Britanijos aktorius R. Wilsonas prisipažino esantis gėjus

Didžiosios Britanijos veteranas aktorius Richardas Wilsonas viešai pripažino esantis gėjus.76 metų aktorius, sukūręs pagrindinį vaidmenį populiariame televizijos komiškame seriale „Viena koja kape“, patvirtino savo lytinę orientaciją atvirame interviu po to, kai žurnalas „Time Out“ jį įtraukė į savo sudarytą įtakingiausių gėjų sąrašą.

R.Wilsonas pareiškė, kad jo įtraukimas į to sąrašo 80-ąją poziciją buvo „įžūliausias paviešinimas“, tačiau pripažino nesukantis galvos dėl to, kas nutiks, kai jo gerbėjai sužinos tiesą.

Aktorius ir režisierius sakė savaitraščiui „Britain's Weekend“: „Aš ne prieš, kad žmonės sakytų, jog esu gėjus - nes toks esu. Tačiau negyvenu jokioje gėjų sąjungoje ... Man faktas, kas nesu užmezgęs santykių, atrodo gana keistas. Kai kada pagalvoju, kad tiesiog taip nutiko, ir tai man nekelia ypatingo nerimo. Kai kada būna kitaip, tačiau kitais atvejais - ne.“

R.Wilsonas taip pat papasakojo, kad per gyvenimą buvo užmezgęs tik vienus rimtus santykius - su moterimi.

„Labai ilgai palaikiau ryšius su viena gydytoja, kai dirbau Padingtono pagrindinėje (ligoninėje laborantu). Manau, jeigu būčiau likęs su ja, nebūčiau tapęs aktoriumi. Manau, teisinga sakyti, kad nuo to laiko neturėjau tokių ryšių“, - aiškino jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Meme

Meme portretas
Gedos turetu! Senas vyrishkis, o proto nerasta!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių