D. Bosas: geriau turėti vyrą su patirtimi, nei jaunuolį

„Vyresnis vyras gali pasirūpinti šeima, jam nebėra poreikio lakstyti su draugais, todėl geriau turėti vyrą su patirtimi, nei jaunuolį, kurį reikės auklėti“, – jau rytoj TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ aiškins žinoma verslininkė, milijonieriaus Antano Boso žmona Daina.  

Penkiolika metų už savo vyrą jaunesnė moteris įsitikinusi: amžiaus skirtumas tarp jos ir vyro yra normalus: „Aš juk ne 70-metį susiradau! Mes tikrai neatrodome kaip dukra su tėčiu.“

Jau rytoj, ketvirtadienį, „Nuodėmių dešimtuke“ – garsiausios šalies poros, išsiskiriančios didžiausiu amžiaus skirtumu. Milijonierius Andrius Šedžius ir dvidešimtmetė žmona Monika, populiariausio televizijos serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Inga Norkutė-Žvinienė ir dešimtmečiu už ją jaunesnis vyras Aurimas Žvinys, pramogų verslo atstovė Jurga Anusauskienė ir dvylika metų vyresnis sutuoktinis Ričardas – tai tik dalis žinomiausių porų, kurių amžiaus skirtumą aptarinėja visi. Kurios poros amžiaus skirtumą tauta, balsuodama TV3 internetiniame puslapyje, titulavo nuodėmingiausiu?

„Amžiaus skirtumas neturi įtakos meilei“, – tikins prodiuserė J. Anusauskienė.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mustangas

Mustangas portretas
ka tu kalbi nesi maciusi jauna Erzila....

nesutinku

nesutinku portretas
Čia tik jums taip atrodo

Haris

Haris portretas
Vyrą su patirtimi, o meilužį - jaunuolį :)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių