D. Bilanas: likti su kuo nors iki ryto yra sunku

Populiarus atlikėjas Dima Bilanas atskleidė, jog pastaruoju metu vis dažniau pagalvoja apie senatvę. Jis neslepia, jog su kiekvienais metais tampa vis sentimentalesnis.

„Pastaruoju metu vis dažniau pagalvoju, kas su žmogumi nutinka senatvėje. Gal tai yra mano pokyčių pradžia? Manau, kad senatvėje yra net labai neblogai. Juk žmogus taip pat pavargsta nuo gyvenimo“, - svarstė atlikėjas.

Rusijos TV projekte „Balsas“ D. Bilanas atsiskleidė kaip visai kitas žmogus, skelbia dni.lt.

„Aš pats jau seniai supratau, jog negalima sutikti žmogaus pagal rūbą ir sceninį įvaizdį“, - sakė atlikėjas.

Žurnalistams pasiteiravus, ar pokyčiai atlikėjo gyvenime nepriverčia jo susimąstyti ir apie šeimą, D. Bilanas buvo atviras.

„Šiuo metu mano gyvenime yra toks laikotarpis, kuomet aš nenoriu jokių santykių. Net likti su kuo nors iki ryto yra sunku. Norisi priklausyti tik sau pačiam. Aš esu maksimalistas ir manau, kad reikia atsidėti karjerai arba santykiams“, - kalbėjo „Eurovizijos“ nugalėtojas.

Anot D. Bilano, tikru senberniu tampama tik sulaukus 40-ies. „Man tik 31-eri. Kol kas man patinka jaustis laisvu. Galiu sugrįžti namo, numesti kojines ir ant išsitiesti ant sofos. Mano svajonė - nusipirkti du namus: vieną sau, o kitą šeimai. Tuomet galėsiu gyventi lyg ir su šeima, tačiau kartu ir būsiu vienas. Visi meno žmonės trokšta atsiskirti“, - aiškino jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GHG

GHG portretas
Dar ta geju cia ikiso. Kam jis idomus?

Pranašas

Pranašas portretas
Nesulauksi vargšeli tu tos senatvės,nes esi sudaręs sutartį su velniu ir ji jau skaičiuoja paskutinius tavo gyvenimo mėnesius....

Zi TAD BLINDA

Zi TAD BLINDA portretas
V y r u i : BŪTINAI vesk. Jei gausi gerą žmoną, būsi laimingas; jei blogą – tapsi filosofu. Sokratas. Senovės filosofas.// Ką reiškia l i k t i ? Gal net pavojinga, jeigu nuėjote pas 2X jaunesnę mergą...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių