C.Zeta-Jones pasipiktinusi, kad M.Douglaso liga taip ilgai nebuvo diagnozuota

Holivudo aktorė Catherine Zeta-Jones neslepia, kad vyrui Michaelui Douglasui kovojant su gerklės vėžiu, ji išgyvena sunkius laikus ir niršta ant medikų, kad šie nediagnozavo šio susirgimo anksčiau.

Praėjusį mėnesį M.Douglasui buvo diagnozuotas gerklės vėžys ir šiuo metu yra taikomas chemoterapinis ir radioterapinis gydymas.

"Mane siutina, kad jie to nenustatė anksčiau, - sakė C.Zeta-Jones žurnalui "People". - Jis svarstė įvairias galimybes, bet jam nieko nesurado".

"Oskaru" už vaidmenį miuzikle "Čikaga" apdovanota C.Zeta-Jones ir M.Douglasas susituokė prieš dešimt metų. Pora kartu augina du vaikus: 10-metį Dylaną ir 7-erių Carys.

Su graikinio riešuto dydžio augliu prie liežuvio šaknies kovojančiam aktoriui kas tris savaites po penkias dienas atliekamos radioterapijos ir chemoterapijos procedūros.
Jo sutuoktinė sako, kad jai sunku žiūrėti į onkologinio gydimo eigoje silpstantį vyrą.

"Žinau, kad turėčiau būti stipresnė, tačiau emociškai negaliu to matyti, - sakė ji. - Sunkiausia stebėti tą jo nuovargį, nes paprastai Michaelas niekada nepavargsta".
Apie savo kovą su vėžiu M.Douglasas kalbėjo antradienį Davido Lettermano televizijos šou, kuriame prisipažino, kad ligai įtakos galėjo turėti jo pasirinktas gyvenimo būdas.

Ketvirtos stadijos vėžį aktoriui diagnozavę medikai sako, kad jis turi 80 procentų tikimybę pasveikti.

"Aš tai laikau pagydoma liga. Vyksta kova ir aš ją nugalėsiu", - sakė M.Douglasas žurnalui "People" ir pridūrė, kad "niekada negali pagalvoti, jog tau taip nutiks".

Nors kelis mėnesius skausmus kentusiam aktoriui nuolatos džiuvo gerklė ir kimo balsas, vėžio diagnozavimas jam buvo netikėtas.

"Tai buvo milžiniškas šokas. Aš žinojau, kad ten kažkas yra. Jis tai pat žinojo, kad ten kažkas yra", - sakė C.Zeta-Jones.

Tačiau kol "Čikagos" žvaigždė neslepia nirštanti ant vėlai ligą diagnozavusių medikų, pats pacientas atrodo supratingesnis.

"Neturiu ko dėl to kaltinti..., tokie dalykai dažnai nepasireiškia", - sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių