Courtney Cox: skyrybos su vyru – kaip uraganas

Aktorė Courtney Cox vis dar tikisi susitaikyti su vyru, taip pat aktoriumi Davidu Arquette‘u ir išsaugoti šeimą bei prisipažįsta, jog prakalbus apie skyrybas jos gyvenimas tapo chaosu.

Praėjusį mėnesį aktorių pora viešai pranešė, kad skiriasi ir nutraukia 11 metų gyvavusią santuoką. Pora augina šešerių metų dukterį Coco.

Nepaisant to, buvusi serialo „Draugai“ žvaigždė prisipažino, kad oficialios skyrybos teisme ją gąsdina ir ji iki šiol vis dar negali patikėti, kad su vyru jau suka skirtingais gyvenimo keliais.

„Turiu prisipažinti, kad prasidėjus skyrybų procesui praradau ramybę. Tiesa sakant, viskas dar tik pradeda blogėti... Aš dirbau taip sunkiai, kad išsaugočiau šeimą, jog jaučiausi tarsi uragano epicentre, - pasakoja aktorė, - Kitą dieną po oficialaus pranešimo apie skyrybas, pabudusi pagalvojau: „Oho... Tai įdomu. Aš skiriuosi – ką dabar daryti?“

C. Cox norėtų išsaugoti šeimą ir teigia, apie jokius naujus santykius šiuo metu negalinti net pagalvoti: „Šiuo metu jokiems kitiems santykiams nesu pasirengusi. Net nežinau ar kada nors vėl norėčiau vaikščioti į pasimatymus. Manau, kad būčiau pernelyg drovi.“

Aktoriai susipažino filmo „Klyksmas“ filmavimo aikštelėje 1996 metais, o po trejų metų susituokė San Franciske. Netrukus jie abu vėl pasirodys tame pačiame filme – 2011 metų balandžio 15 d. Lietuvos ir pasaulio kino teatruose įvyks pasaulinė ketvirtosios „Klyksmo“ dalies premjera.


Šiame straipsnyje: Courtney CoxDavidas Arquette'as

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių