Chuckui Norrisui plaukia ir kauniečių sveikinimai (papildyta)

Mažai kas sulaukia tiek gimtadienio sveikinimų, kiek jų šeštadienį gavo garsus aktorius Carlosas Ray Norrisas, geriau žinomas kaip Chuckas Norrisas.

Ir jie vis dar tebeplaukia. Dėl viso pikto. Juk tai – suktukų meistras, kuris gali nužudyti bet kokiu daiktu, esančiu kambaryje.

Tarp sveikintojų – nemažai kauniečių, nedrįsusių ignoruoti šios ypatingos datos.

Socialiniai tinklai užkimšti linkėjimais iš įvairių pasaulio šalių ir naujais išminties apie Chucko Norriso galybę perlais.

„Chuckas Norrisas negimė. Jis tik atėjo į vietą, kur yra daugiau vietos suktukams. Chuckas Norrisas neturi gimtadienio. Jis turi nacionalinę Chucko Norriso dieną. Chuckas Norrisas neturi amžiaus. Jis tik pažymi dar vienerius metus, kuriuos leidžia mums nugyventi“, – vienas kitą šmaikštaudami tikslino internautai.

Aktoriui kovo 10 dieną suėjo 72 metai. Kai kuriuose interneto tinklalapiuose skelbiama kita kino ir TV serialo „Volkeris, Teksaso reindžeris“ žvaigždės gimimo data - 1945 metų gegužės 6-oji.


Šiame straipsnyje: Chuckas Norrisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

anonymous

anonymous portretas
Siaip chuckui 66 metai ir jis gime geguzes 6, idomu is kur kauno diena paeme ta informacija :D LoL

Wiki

Wiki portretas
Carlos Ray Norris (g. 1940 m. kovo 10 d. Ryan, Oklahomoje) – JAV kovos menų meistras ir Holivudo aktorius, geriausiai žinomas kaip pagrindinio vaidmens aktorius televizijos seriale Volkeris, Teksaso reindžeris.

labai

labai portretas
labai negraziai paseno
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių