„Chorų karuose" vėl triumfavo Stano ir Benamių choras

Sekmadienio vakarą, organizatorių sprendimu, niekam nereikėjo atsisveikinti atsisveikinti su projektu „Chorų karai“. O laurus vėl nuskynė Stano ir Benamių choras „Spindulys“.

Po neįtikėtinai sėkmingos didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ ketvirtojo sezono premjeros, šį sekmadienį TV3 tiesioginiame eteryje užvirė tikroji kova. „Chorai, trokšdami sužavėti žiūrovus ir komisiją, verčiasi per galvą: vieni iš esmės keičia įvaizdį, kiti – staiga keičia pasirinktas dainas“, – intrigavo projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Po pirmos laidos benamių „Spindulio“ choras išgyvena euforiją. Iki šiol repeticijose trūkdavo tai vieno, tai kito dalyvio, o dabar kiekvienas net prisibijo pavėluoti, kad tik nebūtų iš choro pašalintas. Choro vadovas Trakų bažnyčios chormeisteris Mantas Karpovičius, talkinantis generolui Stano, griežtai saugo drausmę repeticijose“, – pasakoja N. Kavaliauskienė.

Bene didžiausia vakaro intriga – naujas „Chorų karų“ vedėjos Ingos Jankauskaitės partneris! Į sceną I. Jankauskaitė šįkart žengė su populiariuoju Martynu Kavaliausku.

Komisijos narių vietas užėmė dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara, operos solistė Kristina Zmailaitė, teatro ir televizijos režisierius Vytautas Balsys ir Mindaugo Stasiulio kuriamas personažas Saulėns.

TV3 eteryje pasirodė visi septyni chorai: Vaidos Genytės Policijos choras, Tauragės Braškinis choras su Donalda Meiželyte priešakyje, Vytauto Matuzo Panevėžio Indigo choras, Druskininkų Deimantinis choras su generolu Anatolijumi Oleiniku, Vilniaus Šachmatinis choras su generolėmis projekto „ŠarkA“ merginomis, „16 Hz“ ir Kauno Studentiškasis choras bei Stano vedamas benamių Spindulio choras.

Pirmasis pasirodė Panevėžio Indigo choras . „Tu mano širdelė“ – taip vadinasi choro atliktas kūrinys. Komisijos narių panevėžiečiai nesužavėjo, komisija neįžvelgė progreso.

Stanislavo Stavickio-Stano vadovaujamas benamių choras „Spindulys“ praėjusį sekmadienį tapo absoliučiu konkurso lyderiu. Puikiai jis pasirodė ir šįkart – komisija vėl jį  išgyrė. „Spindulys“ tapo nugalėtoju antrą savaitę iš eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Man tai nepraeina Zmailaitė... rašo Kauno chorui 8, kai padainuoja stipriam 10... :( kerštauja motera :D nenori , kad Kaunas 4 kartą laimėtų :D

gytis

gytis portretas
Na taip ,Zmailaitė -ne tas asmuo ,kuris galėtų vertint,pati būdama labai jau abejotino lygio dainininkė.

vaikai

vaikai portretas
Prodijis, dainuokitm o ne šou darykit.. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių