„Chorų karų“ premjeroje I. Jankauskaitė pasirodys vedėjos amplua

Po pusmečio pertraukos šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3 ketvirtą kartą startuos didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“. Pilietiškumą ir patriotiškumą savo kraštui projekte skatins septyni chorai, tarp jų – du ypatingi: Policijos choras, vadovaujamas operos solistės Vaidos Genytės, ir Spindulio choras, suburtas iš namų netekusių žmonių, kuriam vadovauja iššūkių nebijantis generolas Stano.

Ketvirtajame „Chorų karų“ sezone  žiūrovų laukia ir daugiau pokyčių: prie projekto vedėjų vairo stoja maestro Vytautas Šapranauskas ir nauja jo pagalbininkė, aktorė, po kūrybinės pertraukos į televiziją grįžtanti Inga Jankauskaitė.

„Inga su dideliu entuziazmu pati įsitraukė į kūrybinį procesą. Jaučiu, kad žiūrovus naujoji „Chorų karų“ vedėja su savo dainomis, tikėtina, kartu ir su chorais, stebins ne kartą. Laukite ir Vytauto staigmenų. Kaip be jų?“ – sakė projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Sekmadienį TV3 žiūrovams uždainuos ne tik septyni naujai susikūrę chorai, bet ir pernai projektą laimėjęs Kauno rajono Božolė choras su „Rondo“ lyderiu Aleksandru Ivanausku-Fara. Tiesa, dainininkas šiemet užims projekto teisėjo kėdę. Kartu su juo teisėjaus operos solistė Kristina Zmailaitė. Kviestiniai komisijos nariai „Chorų karų“ premjeroje – Mindaugo Stasiulio kuriamas personažas Saulėnas ir dirigentas bei kompozitorius Aleksandras Šimelis.

„Chorų karų“ premjeroje pasirodys septyni chorai: Vaidos Genytės vadovaujamas Policijos choras, Tauragės Braškinis choras su Donalda Meiželyte priešakyje, Vytauto Matuzo Panevėžio Indigo choras, Druskininkų Deimantinis choras su generolu Anatolijum Oleiniku, Vilniaus Šachmatinis choras su generolėmis projekto „ŠarkA“ merginomis, „16 Hz“ ir Kauno Studentiškasis choras bei Stano vedamas benamių Spindulio choras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
Kur Ruslanas su ,,Gaidziu'' choru.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių