„Chorų karai“ užsikrės „Eurovizijos“ karštlige

Jau šį sekmadienį, kovo 18-ąją, į tiesioginį TV3 eterį įžengs jau aštuntoji žiūrimiausio pramoginio televizijos šou Lietuvoje „Chorų karai“ laida. Joje skambės pačios gražiausios populiariausio Europoje muzikinio įvykio „Eurovizijos“ dainos, pavergusios visos Europos ir pasaulio klausytojų širdis.

Transliacijos metu tradiciškai suskambės jungtinis „Chorų karų“ choras, kurį sudarys projekte likę kautis keturi dalyviai: Vilniaus krašto Kaštoninis choras su Katažina priešakyje, Kauno raj. Božolė choras, kuriam vadovauja grupė „Rondo“, Naujosios Akmenės Širdžių choras su „Ventukais“ priešakyje ir Kėdainių Ledinis choras, kuris kovą tęsia atsisveikinęs su buvusiomis choro generolėmis Giulija ir Monika.

Jungtinis choras atliks naujai suskambėsiančią, per visą „Eurovizijos“ dainų konkurso istoriją aukščiausią vietą užėmusią mūsų šalies atstovų „LT United“ grupės dainą „We are the Winners“. Ar choristams pavyks tarp savųjų atrasti originalių vyrukų prototipus?

„Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė žada, kad charizmatiški projekto choristai visus TV3 žiūrovus nustebins ne ką mažiau nei patyrę Lietuvos rokeriai, o kai kuriuos prie ekranų iš tikrųjų privers aikčioti!

Chorvedžiai savo choristams mes atsakomąjį iššūkį – atliks 1982 metais „Eurovizijoje“ pirmą vietą iškovojusios Vokietijos atstovės Nicole dainą „Ein Bisschen Frieden“, kurios melodija visiems tautiečiams pažįstama ir iš lietuviškos dainos „Truputį laimės“.

Vis labiau kaistančioje „Chorų karų“ scenoje gerą nuotaiką TV3 žiūrovams dovanos visuomet gerai nusiteikęs neišskiriamas projekto duetas – Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė.

Teisėjų kėdėse – kritikos negailintys komisijos nariai: maestro Virgilijus Noreika, operos solistai Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius bei dažnas „Eurovizijos“ atrankų teisėjas, pirmojo „Chorų karų“ sezono Irenos Starošaitės vadovauto Vilniaus choro vadovas, o taip pat savo vardo džiazo mokyklos vadovas Artūras Novikas.

Kaip jau įprasta, „Chorų karų“ scenoje dainuos kviestiniai svečiai. Šįsyk tiesioginės transliacijos metu pasirodys Deivydo Zvonkaus vadovaujamas Smaragdinis Telšių choras, pernai užėmęs tik 5-ąją vietą, tačiau iki šiol vis dar mylimas TV3 žiūrovų. Sekmadienį visi TV3 žiūrovai išgirs choro atliekamą pernai sudainuoto kūrinio „Keturi akordai“ tęsinį „Aštuoni akordai“.

Visų TV3 žiūrovų laukia pikantiška staigmena – „Chorų karų“ scenoje pasirodys kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. startuosiančio unikalaus ir intriguojančio projekto „Šok ir lieknėk“ dalyviai kartu su projekto vedėju, žodžio kišenėje niekuomet neieškančiu Mindaugu Stasiuliu, kurie kartu atliks naujojo projekto himną!

Kuris choras pasirinks 2005-ųjų laimėtojos Graikijos atstovės Helenos Paparizou kūrinį My Number is One? O kuris dalyvis neliks abejingas 2000 m. danų grupei Olsen brothers pirmą vietą Eurovizijoje padėjusiam išplėšti hitui Fly On The Wings Of Love? Kuris choras bandys perteikti charizmatiškojo Aleksandro Rybako temperamentą? Visi atsakymai į šiuos ir daugybę kitų klausimų – jau šį sekmadienį.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
po to kai seiliai pasityciodami suzlugde panevezio hora man sis projektas nebeidomus as jo nebeziuriu ir nebeziuresiu

drokonas

drokonas portretas
seilius galetutu buti mielesnis akmenes jorui
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių