„Chanel“ parodoje – asmeninis ir kūrybinis Coco gyvenimas

Londone mados namai „Chanel“ pristatė naują parodą, kurios lankytojai gali išvysti ne tik aukštosios mados drabužių kolekciją, bet ir unikalią, 1932-aisiais metais pačios Coco Chanel sukurtą papuošalų kolekciją.

Londono galerijoje „Saatchi“  – neeilinė „Chanel“ mados namų paroda „Mademoiselle prive“. Aksesuarų bei drabužių kolekcijai pavadinimas parinktas ne atsitiktinai – pasak mados namų kūrybos vadovo Karlo Lagerfeldo, jis atspindi parodoje atskleidžiamą asmeninį ir kūrybinį panelės Chanel pasaulį nuo pat dvidešimtojo amžiaus ketvirtojo dešimtmečio.

„Džiugu, kad galime tęsti panelės Chanel idėjas. Niekada nesužinosime, kam savo prioritetus teiktų ji pati, tačiau nuostabu, kiek skirtingų medžiagų, elementų ir modelių galime išbandyti, – teigia K. Lagerfeldas.

„Šie juvelyriniai dirbiniai atrodo kur kas moderniau nei kai kurių kitų mados namų. Aš juos tiesiog dievinu! Tema – žvaigždės, įžymybės, todėl apie jas ir pasakojame – jaunas, populiarias ir ne tokias žinomas“, – priduria „Chanel“ mados namų kūrybos vadovas.

Daugiau apie šią unikalią parodą žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių