Buvusio Kauno mero sūnaus išrinktoji – būsimoji psichologė

Šeštadienį Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje po du kartus nuskambėjusio lemtingo žodžio buvusio Kauno mero Arvydo Garbaravičiaus sūnus Rytis ir jo išrinktoji Goda tapo vyru ir žmona.

Kauno VDU antrojo kurso psichologijos besimokanti studentė G.Gečiauskaitė priėmė 26 metų VU tarptautinių mokslų magistranto Ryčio pavardę.

Jaunieji į santuokos ceremoniją bažnyčioje atvyko juodos spalvos automobiliu "Bentley". Šešiais, taip pat septyniais juodos spalvos S klasės "Mercedes Benz" atvažiavo juos lydintys piršliai, pabroliai su pamergėmis.

Jaunoji vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta baltos spalvos suknele: rankų darbo vestuvinis apdaras – viena su kita tarsi "suaugusios" šešių skirtingų formų gėlės. R.Garbaravičius vilkėjo juodos spalvos kostiumu bei juoda varlyte.

Juodomis suknelėmis, dekoruotomis baltomis didelėmis rožėmis, vilkėjo pamergės, juodais kostiumais su parištais siaurais juodais kaklaraiščiais – pabroliai.

Bažnyčioje ant Godos ir Ryčio Garbaravičių rankų suspindo menininko juvelyro Mindaugo Juodžio kurti balto bei geltono aukso žiedai su raidėmis "G" ir "R".

"Jis – labai rūpestingas, draugiškas, nuoširdus ir šiltas žmogus. Mano antroji puselė", – savo išrinktąjį gyrė Goda.

"Ji – daili, nuostabi, atitiko mūsų vertybės ir požiūris į gyvenimą", – žmonai negailėjo komplimentų Rytis.

Šventinė Godos ir Ryčio Garbaravičių vestuvių dalis su grupe "Rondo", dainininku Mantu Jankavičiumi vyks Palangoje, viešbutyje "Vanagupė", kur jau renkasi svečiai. Vakro vedėju pora pasirinko Gintarą Mikalauską.

Vestuvėse dalyvavo daugiau 100 žmonių: artimieji, draugai, jaunųjų giminės ne tik iš Lietuvos, bet ir JAV, D.Britanijos, Norvegijos, taip pat keli žinomi auto bei moto pasaulio, sporto, verslo žmonės.

Pirmasis buvusio Kauno mero A.Garbaravičiaus 29 metų sūnus Linas susituokė prieš keleris metus. Su žmona Arūne jie susilaukė dukters Ievos, kurios krikšto tėvas – Rytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių